Ο Σάκης Τανιμανίδης για τις αλλαγές που θα δούμε στην Φάρμα

Σάκης Τανιμανίδης

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του.

Στον Τηλεθεατή έδωσε συνέντευξη ο Σάκης Τανιμανίδης και μίλησε για όσα θα δούμε στην ολοκαίνουρια Φάρμα, που φέτος θα βρίσκεται σε διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Για δεύτερη χρονιά στην Φάρμα. Πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα;

Δεν είναι απλά διαφορετικά, είναι πολύ καλύτερα. Τη Φάρμα θα κάνουμε και πάλι αλλά ας πούμε τη Φάρμα 2.0, τη βελτιωμένη έκδοση!

Φέτος η Φάρμα είναι στον Ωρωπό. Αυτό σημαίνει ότι είναι τελείως διαφορετικές οι εγκαταστάσεις;

Αναγκαστήκαμε να «μετακομίσουμε» γιατί μετά τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού οι εγκαταστάσεις έπαθαν σοβαρές ζημιές. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να τις διορθώσουμε αλλά είπα ότι ίσως αυτή η ατυχία είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Κι έτσι δημιουργήσαμε μία φάρμα από το μηδέν στον Ωρωπό, μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή! Θα το καταλάβετε κι εσείς από το πρώτο επεισόδιο ότι φέτος είναι δύο επίπεδα πάνω.

Το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν από την αρχή ζώα και περισσότερες αγροτικές εργασίες έχει κάνει πιο δύσκολη τη ζωή τους;

Τα ζώα τα βάλαμε από την αρχή γιατί τα θεωρούμε βασικό κομμάτι της ζωής σε μια φάρμα κι έτσι δεν πρέπει να λείπουν ούτε μέρα! Φέτος, οι παίκτες θα δυσκολευτούν περισσότερο αλλά αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα μόνο με τα ζώα. Όσο περνούν οι μέρες μέσα στο παιχνίδι, θέλουμε να δούμε τους παίκτες να βασίζονται περισσότερο στις δικές τους δυνάμεις για να παράγουν αυτά που χρειάζονται. Αυτό θα τους δυσκολέψει και θα κάνει κι όλες τις εργασίες πιο σημαντικές!