Ο Σάκης Κατσούλης απαντά γιατί δεν έκανε πρόταση γάμου στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης

"Εγώ πρώτη φορά άκουσα για την πρόταση γάμου με το που βγήκα από τον τελικό" δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και για τον λόγο που δεν της έκανε πρόταση γάμου στον τελικό του Survivor.

Όλοι περίμεναν πρόταση γάμου στον τελικό, η οποία δεν ήρθε…

Εγώ πρώτη φορά άκουσα για την πρόταση γάμου με το που βγήκα από τον τελικό. Πρόταση γάμου εννοείται δεν θα γίνει. Ακόμη δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, δεν έχουμε συνέλθει από όλη αυτή την ένταση που περνούσαμε στο παιχνίδι. Είμαστε καθημερινά μαζί με την Μαριαλένα, συζητάμε κάποια πράματα., όπως γινόταν και στο παιχνίδι. Εξάλλου δεν ήταν τίποτα ψεύτικο, ό,τι βλέπατε αυτό ακριβώς ήταν. Δεν είμαστε μαζί, δεν το έχουμε συζητήσει καν, θα αφήσουμε το χρόνο να δείξει. Δεν θέλουμε να κάνουμε βιαστικές κινήσεις γιατί ήμασταν και στο παρελθόν ζευγάρι και ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι θα πορευτούμε μαζί σε πολλά πράγματα.

Θα τη βοηθήσετε επαγγελματικά, όπως είπατε;

Φυσικά, η Μαριαλένα με ξέρει πολύ καλά. Το έκανα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα. Ήθελα να είμαι δίπλα της γιατί κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι τουλάχιστον στο κομμάτι το αθλητικό, στη γυμναστική, είναι απίστευτη, μοναδική. Όταν τη γνώρισα, δούλευε σε καφετέρια και μαζί πήραμε την απόφαση να δουλεύει κι ως γυμνάστρια. Κι επειδή την πιστεύω πολύ, θα την βοηθήσω να κάνει δικό της χώρο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πάρα πολύ καλά.