Ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα!

Πέτρος Γαϊτάνος

«Στην πλάκα και στη σάτιρα το λάθος ξεκινά όταν γίνεται με εμπάθεια».

Στην Espresso και τη Γιώτα Βαζούρα έδωσε συνέντευξη ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος απάντησε και για τη σάτιρα του Ράδιο Αρβύλα, σχετικά με το διαφημιστικό σποτ.

Οι Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο, σου άσκησαν έντονη κριτική για το σποτ. Το διακωμώδησαν με αιχμηρό τρόπο. Δεν σε ενόχλησε;

Αυτή είναι η δουλειά των εκπομπών αυτών. Να κάνουν πλάκα και να γελάνε.

Δεν θεωρείς ότι ήταν κάπως υπερβολική η κριτική τους;

Πραγματικά δεν ασχολούμαι. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του στον χώρο του και για κάποιο λόγο γίνεται. Στην πλάκα και στη σάτιρα το λάθος ξεκινά όταν γίνεται με εμπάθεια. Και στη δική μου περίπτωση προσβολή θα υπάρξει αν προσβάλουν τα θεία και όχι εμένα.

Στο βιντεάκι που ετοίμασαν οι Ράδιο Αρβύλα μετά την προβολή της διαφήμισης όμως σε έδειχναν να μιλάς με τον Θεό και να κανονίζετε μαζί την αμοιβή για τη διαφήμιση. Αυτό δεν συνιστά προσβολή στα θεία;

Η αλήθεια είναι πως επειδή η κοινωνία μας ζει μέσα στον χαβαλέ, δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά. Ο καθένας αξιώνεται ή απαξιώνεται απέναντι στο άξιο ανάλογα με τις διαθέσεις και το είναι του. Για μένα αυτό είναι σημαντικό. Άλλωστε, όλοι στον Θεό απολογούμαστε.

Για τους Ράδιο Αρβύλα θα κάνεις μια προσευχή;

(Σ.σ.: γέλια). Η προσευχή είναι μια στάση ζωής κι αυτό γίνεται με τη λογική του να ζητάμε το φως του Θεού για να κάνουμε πάντα το σωστό. Πρώτα θα ήθελα ο Θεός να φωτίζει εμένα και Εκείνος κατά την άγια θέλησή του θα κρίνει όλους όσοι έχουν σφάλει.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!