Ο Πέτρος Φιλιππίδης σμίγει 20 χρόνια μετά με τη Βασιλική Ανδρίτσου, αυτή τη φορά ως σκηνοθέτης

Πέτρος Φιλιππίδης

Η ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ταλαντούχος και «ανήσυχος» Πέτρος Φιλιππίδης δεν σταματά να δημιουργεί ούτε στην καραντίνα. Μάλιστα στο προφίλ του στο Instagram, μας ανακοίνωσε ότι 20 χρόνια μετά τους «Δροσουλίτες» στο Star, ξανασμίγει με την Βασιλική Ανδρίτσου, αυτή τη φορά ως σκηνοθέτης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, πρόκειται να σκηνοθετήσει το έργο  «Perfetti Sconosciuti» την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Πάολο Τζενοβέζε.

Επτά επιστήθιοι φίλοι μαζεύονται στο σπίτι του ενός, για δείπνο. Όταν αποφασίσουν να μοιραστούν μεταξύ τους το περιεχόμενο κάθε μηνύματος, email και κλήσης που λαμβάνουν, πολλά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ισορροπίες διαταράσσονται.

Ήδη έχουν συμφωνήσει μέχρι αυτή τη στιγμή να συμμετέχουν, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Βασιλική Ανδρίτσου, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Σωκράτης Πατσίκας.

«Θα βρεθουμε ξανα μετα απο 20 χρονια!!! τοτε:ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ στο STAR,τωρα στο ανακαινισμενο θεατρο ΑΘΗΝΑ,εσυ θα πρωταγωνιστεις και εγω θα σε σκηνοθετω!!!αγαπημενη μου Βασιλικη»! έγραψε ο Πέτρος κάτω από τη φωτογραφία για να απαντήσει η Βασιλική πως ανυπομονεί για την θεατρική τους συνάντηση.

Πηγή: Tlife