Ο Περικλής Κονδυλάτος για τα παιδικά του χρόνια – «Υπήρχαν εντάσεις και βία στο σπίτι»

Περικλής Κονδυλάτος

Δείτε τι είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζει στο κανάλι του ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος απάντησε για το Survivor, αλλά και για την οικογένειά του.

«Έκλεψα φαγητό αρκετές φορές. Μια φορά περπάτησα γύρω στα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα ενός ψαρά, που είχε αφήσει ο άνθρωπος το παντελόνι του, προφανώς είχε μπει να ψαρέψει, και είχε μέσα το πορτοφόλι του και το κινητό του και είχε και κάποια φαγητά. Εκείνη τη φορά πήρα μόνο ένα αλάτι που βρήκα. Έχω αναθεωρήσει για τον τρόπο που μιλούσα μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μην έχω μιλήσει τόσο αυστηρά», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η οικογένειά μου ήταν πολύ ιδιόρρυθμη. Οι γονείς μου είχαν μια παθιασμένη σχέση μεταξύ τους. Ο πατέρας μου ήταν μια ακραία προσωπικότητα που δημιουργούσε διάφορα προβλήματα μέσα από τη διαχείριση των οικονομικών, από τις ερωτικές του περιπέτειες. Και όλη αυτή η οριακή προσωπικότητα έφερνε πολλές εξάρσεις μέσα στο σπίτι, στις οποίες η μητέρα μου δεν έπαιρνε μέρος. Υπήρχαν εντάσεις, υπήρχαν φωνές, υπήρχε βία. Δεν υπήρχε βία προς εμένα και την αδερφή μου, υπήρχε βία μεταξύ των γονιών μου. Το βλέπαμε και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Θυμάμαι μια φορά που είχαν βγάλει το σπίτι μας στον πλειστηριασμό και πήγα εγώ με τη μητέρα μου και είχα στη σχολική μου τσάντα εκατομμύρια σε μετρητά και είχα την αγωνία αν κάποιος θα πληρώσει παραπάνω για το σπίτι μας».