«Ο πατέρας μου μας παράτησε κι έφυγε! Πρόσφατα έμαθα ότι πέθανε…»

Μαριώ

«Τελευταία φορά είδα τον πατέρα μου σε ηλικία 13 χρονών. Έβλεπα μια μάνα να κάνει δύο και τρεις δουλειές για να ανταπεξέλθει, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Zeraw των Vegas που μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

[dfp_ads id=236982]

Ποια ήταν η στιγμή που σας στιγμάτισε;

Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έφυγε ο πατέρας μου από την Ελλάδα και μας άφησε πίσω, έτσι μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Ο πατέρας μου, μας παράτησε και σηκώθηκε κι έφυγε, δεν ξαναγύρισε ποτέ κοντά μας. Από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί μας και μάθαμε πρόσφατα ότι πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Τελευταία φορά είδα τον πατέρα μου σε ηλικία 13 χρονών. Έβλεπα μια μάνα να κάνει δύο και τρεις δουλειές για να ανταπεξέλθει, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Παρόλα αυτά δεν μας έλειψε τίποτα, έδωσε αγώνα ζωής και για το λόγο αυτό είναι η ηρωίδα μου. Αυτό με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και χαρακτήρα. Για να βοηθήσω την οικογένειά μου έκανα πολλές δουλειές.

Με τι έχεις ασχοληθεί εκτός από τη μουσική;

Έχω δουλέψει σε φαστ-φουντ, έχω κάνει γεωτρήσεις, έχω μοιράσει φυλλάδια, έχω δουλέψει πλασιέ, πούλαγα βιβλία, τότε ήμουν φοιτητής στα ΤΕΙ. Ο κόσμος δεν αγόραζε βιβλία και τότε πήρα τηλέφωνο όλους τους γνωστούς, πήρα το κλαμένο ύφος και τους φόρτωσα όλους με εγκυκλοπαίδειες. Έφερα το μεγαλύτερο τζίρο στην εταιρεία, πήρα και μπόνους. Είχα περπατήσει πάρα πολύ, έτσι έμαθα και όλη την Αθήνα, από πόρτα σε πόρτα. Έχω δουλέψει σε λαϊκή, έχω κάνει πλανόδιος, πούλαγα και cd.

Zeraw