«Ο πατέρας μου είχε καημό που δεν είχε κάνει αγόρι! Μας έκανε δώρο τρενάκια…»

«Ο μπαμπάς μου εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων με αποτέλεσμα να αλλάζουμε συχνά τόπο κατοικίας».

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδερφές της: την μεγαλύτερη της, Μπέτυ και την μικρότερη, Δώρα. «Μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Έχουν δημιουργήσει οικογένειες και έχουν και άλλες υποχρεώσεις, έτσι δεν είναι η παρέα μου που θα βγούμε έξω για φαγητό και ποτό, αλλά θαυμάζουμε πολύ η μία την άλλη κι έχουμε μια ειλικρινή σχέση οι τρεις μας.  Έχω επίσης μεγάλη αδυναμία στα ανίψια μου. Η ατζέντα μου είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά σίγουρα, θα βοηθήσω όπου χρειαστεί και θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους», αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου.

kontova12

Ποια είναι η αγαπημένη ανάμνηση με τις αδερφές της; «Τα καλοκαίρια μας που τα περνούσαμε στη Ναύπακτο με το παππού και τη γιαγιά. Ο μπαμπάς μου εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων με αποτέλεσμα να αλλάζουμε συχνά τόπο κατοικίας, έτσι δεν μέναμε ποτέ αρκετό καιρό κάπου για να αποκτήσουμε μακροχρόνιες φιλίες και είχαμε πάντα η μία την άλλη. Μας θυμάμαι να παίζουμε ξαπλωμένες στο πάτωμα με τα play Mobil και τα τρενάκια που μας έκανε δώρο ο μπαμπάς μας. Τέτοια παιχνίδια μας έπαιρνε γιατί είχε καημό που δεν είχε κάνει αγόρι!» λέει γελώντας.

Η σταθερότητα που επιθυμεί, μήπως έχει να κάνει και με τις συνεχείς μετακινήσεις που είχε η οικογένεια όταν ήταν μικρή; «Μου αρέσει η σταθερότητα κι επειδή όντως μου έχει λείψει, μετά από πολλές αλλαγές σε σπίτι, showroom και δεδομένα, νιώθω πως πλέον έχω όσα ονειρευόμουν. Βρήκα το γραφείο μου, έχω το σπίτι μου και τους φίλους μου. Η ζωή μου είναι, στο περίπου, ολοκληρωμένη. Λείπει ένα κομμάτι. Όμως, είμαι πολύ αισιόδοξη γιατί έχω φτιάξει τα υπόλοιπα. Έκανα και μια σχέση στο επίπεδο που ήθελα, κι αφού εν μέρει το έχω ζήσει, ξέρω πως θα συμβεί πάλι. Είμαι σ αυτή τη φάση» εξομολογείται.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.