«Ο Πασχάλης Τερζής είπε «μέχρι εδώ έχω να δώσω», καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου»

Πασχάλης Τερζής

"Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε" δηλώνει ο Πασχάλης Τερζής.

Ο Πασχάλης Τερζής παραχώρησε συνέντευξη την πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Πρόκειται για τον εγγονό του αγαπημένου λαϊκού ερμηνευτή, ο οποίος φέρει το όνομα του και μίλησε βεβαίως με τρυφερότητα για τον παππού του και την απόφαση να σταματήσει επαγγελματικά το τραγούδι.

Ο παππούς σου, Πασχάλης Τερζής, είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος, εκτός από το μεγάλο του ταλέντο, ξεχωρίσει και για την αυθεντικότητα του. Ήταν λόγοι υγείας που τον οδήγησαν να σταματήσει επαγγελματικά το τραγούδι;

Δεν σταμάτησε λόγω ασθένειας αλλά από δική του προσωπική επιλογή. «Μέχρι εδώ έχω να δώσω» είπε. Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου.

Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου.

Μα, ουσιαστικά αυτό δεν είναι γενναιόδωρο προς τον εαυτό σου αλλά και προς το κοινό; Να προσφέρεις μόνο όταν εσύ νιώθεις πως μπορείς.

Βλέπεις συχνά τον παππού σου;

Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτα του με την Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι.

Πηγή εικόνας: NDP Photo