Ο Πάντης Κούσης σε μια σπάνια εξομολόγηση καρδιάς: «Μαζεύαμε και πουλούσαμε χρυσαφικά για το σπίτι του ηθοποιού»

Πάντης Κούσης

«Οταν είχα ένα πρόβλημα υγείας, η Αννα έτρεξε για μένα, η Αννα αντικατέστησε τον ρόλο της οικογένειας. Εκανε τα πάντα για να γίνω καλά», λέει ο Πάντης Κούσης για την Άννα Φόνσου.

Ο Πάντης Κούσης είναι ο ηθοποιός πασπαρτού. Μπορεί να προσαρμόζεται σε όλους τους ρόλους, κάτι που η Αννα Φόνσου θέλει για τις παραστάσεις που δίνει το ίδρυμα. Με την Αννα γνωρίστηκαν στα πολύ πρώιμα χρόνια που εκείνη προσπαθούσε το όνειρο του ιδρύματος να το υλοποιήσει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πολλές φορές συγκινήθηκε και πολλές φορές έκλαψε για τον μεγάλο αγώνα που έκαναν μαζί με την πρόεδρο του ιδρύματος ώστε το «Σπίτι του ηθοποιού» να γίνει πραγματικότητα. Σχεδόν σε όλες τις γιορτές είναι παρών και είναι ο άνθρωπος που εκτελεί όλες τις επιθυμίες της προέδρου για να υλοποιηθούν οι γιορτινές βραδιές.

«Η προσωπική σχέση που έχω με την Αννα Φόνσου έχει περάσει πλέον από το επαγγελματικό επίπεδο στο οικογενειακό. Είναι η αδερφή μου. Τη γνωρίζω από τότε που ξεκίνησε να είναι όνειρό της το “Σπίτι του ηθοποιού”. Η Αννα, επίσης, ποτέ δεν ξεχνάει να μου δώσει έναν ρόλο, σε όποιες παραστάσεις δίνει το ίδρυμα. Αυτό για μένα είναι μεγάλη υπόθεση, γιατί με ανεβάζει ψυχολογικά. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι ένας ηθοποιός να παίζει στο σανίδι; Είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της η Φόνσου.

Οταν είχα ένα πρόβλημα υγείας, η Αννα έτρεξε για μένα, η Αννα αντικατέστησε τον ρόλο της οικογένειας. Εκανε τα πάντα για να γίνω καλά. Οι άλλοι ηθοποιοί την αγαπάνε. Εγώ τη λατρεύω. Η Αννα δέχτηκε τρομερό πόλεμο όταν ξεκίνησα αυτό το εγχείρημα. Σκεφτείτε ότι πούλησε σχεδόν όλα τα υπάρχοντά της για να στηθεί το “Σπίτι του ηθοποιού”. Με την Αννα τρέχαμε μαζί δεξιά και αριστερά να μαζέψουμε χρυσαφικά, τα οποία τα πουλούσαμε, για να φτιάξει το “Σπίτι του ηθοποιού”. Επίσης, το ότι όλοι τη φωνάζουν “Αννούλα”, αυτό λέει πολλά!», είπε ο Πάντης Κούσης στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.