Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Δείτε φωτογραφίες...

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο castings και υποχρεώσεις στην Αμερική, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπόρεσαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού έμεινε για ένα διάστημα μόνο για λόγους ασφαλείας, επισκέφτηκε και αγκάλιασε τα αγαπημένα του πρόσωπα ενώ μετά ξεκίνησε επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Οι δυο τους βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες προκειμένου να δώσουν το παρών σε ένα γάμο και στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι την Επίδαυρο ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση «Πέρσες». Ωστόσο, το tour συνεχίζεται για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, γεγονός που ίδιοι αποκάλυψαν μέσα από αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι full in love και πλέον έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να χαρεί ανέμελες στιγμές με φόντο του απέραντο γαλάζιο της χώρας μας. Οι δυο τους μπορεί να μην ανέφεραν την ακριβή τοποθεσία τους, ωστόσο τα τοπία που συναντούν στο διάβα τους είναι εντυπωσιακά.

Ο Πάνος Βλάχος ποζάρει στον φακό της αγαπημένης του.

Πηγή: tlife.gr