Ο Παναγιώτης Θεόφιλος από το POL για την μάχη με τον κορονοϊό – «Γέμισα εξανθήματα σε όλο μου το σώμα»

Παναγιώτης Θεόφιλος

"Αν δεν έκανα μόνος μου το τεστ και δεν πλήρωνα από την τσέπη μου, θα είχα τον ιό και δεν θα το ήξερα αφού με άφησαν να φύγω από το νοσοκομείο" τονίζει ο πρώην παίκτης του Power of love, Παναγιώτης Θεόφιλος.

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Power of love, για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι δύο εβδομάδες στο σπίτι και συνεχίζω. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα λίγο μέχρι να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί… Ξαφνικά η πλάτη μου γέμισε εξανθήματα σαν αν είχα ανεμοβλογιά. Πήρα αμέσως τηλέφωνο τον δερματολόγο μου και μου είπε να πάω κατευθείαν σε νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις. Στη Λάρνακα, στο νοσοκομείο, τους είπα τα συμπτώματα που είχα και δεν μου έκαναν το τεστ. Με έβαλαν στα ύποπτα περιστατικά και, αφού με εξέτασαν, μου είπα ότι έχω έναν τύπο αλλεργίας και μου έκαναν κορτιζόνη».

«Τους είπα αν θα μου κάνουν το τεστ και μου είπαν πως αν χρειάζεται ότι, αν υπάρχει κάτι, θα φανεί στο αίμα. Την επόμενη μέρα γέμισα εξανθήματα σε όλο μου το σώμα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την φαγούρα. Υπέφερα. Μου έδωσαν κάποια φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τα εξανθήματα. Την επόμενη μέρα πήγα μόνος μου σε ιδιωτική κλινική να κάνω το τεστ COVID-19, το οποίο βγήκε θετικό» εξομολογείται ο Παναγιώτης Θεόφιλος στην εφημερίδα.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του Power of love τόνισε πως μίλησε με έναν γιατρό στην Αγγλία και του είπε πως αυτά είναι τα νέα συμπτώματα. «Την επομένη του τεστ τον πήρα τηλέφωνο από το νοσοκομείο καθώς όλα τα τεστ πάνε στο υπουργείο Υγείας και μου ζήτησαν να κάνω ένα επαναληπτικό, στο οποίο βγήκα πάλι θετικός. Και ενώ ήμουν ήδη σε καραντίνα μια εβδομάδα, το μετράνε από εκείνη τη στιγμή, οπότε πρέπει να μείνω άλλες 14 μέρες».

«Θέλει μεγάλη προσοχή. Εγώ επειδή είμαι πολύ σχολαστικός με την καθαριότητα και κυκλοφορούσα πάντα με μάσκα και αντισηπτικό, δεν το πίστευαν οι δικοί μου ότι κόλλησα» πρόσθεσε. «Το θέμα είναι πως, αν δεν έκανα μόνος μου το τεστ και δεν πλήρωνα από την τσέπη μου, θα είχα τον ιό και δεν θα το ήξερα αφού με άφησαν να φύγω από το νοσοκομείο. Θα κυκλοφορούσα κανονικά και θα ήμουν επικίνδυνος. Πυρετό δεν έχω, καθώς ανέβασα μέχρι 38,4, όμως, έχω ακόμη απώλεια γεύσης. Δεν καταλαβαίνω τίποτα».