Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης «ποταμός» για τον Στάθη Λιβαθινό: «Χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός»

Παναγιώτης Μπουγιούρης

"Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά" τονίζει, μέσα σε όλα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σε ένα πρωτοφανές, για όσα μας έχει συνηθίσει, ξέσπασμα προχώρησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στην «καταιγίδα» των καταγγελιών που αφορούν το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο, ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη δική του μαρτυρία που αφορά στον σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό.

Έτσι, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής επιλέγει να τοποθετήσει στο κάδρο της επικαιρότητας τον σκηνοθέτη που μετρά πολλά χιλιόμετρα στον θεατρικό χώρο ενώ έχει διατελέσει και καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αρχικά ξεκαθαρίζει πως «επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος «δάσκαλος-πατερούλης» αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ».

«Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους» συνεχίζει ο ηθοποιός στο κείμενο του. «Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι’ αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό».

«Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά» καταλήγει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.