Ο Νίκος Πουρσανίδης ξεφυλλίζει με «Έξαψη» το άλμπουμ της ζωής του

Νίκος Πουρσανίδης

Κερδίζει το τηλεοπτικό στοίχημα ο Νίκος Πουρσανίδης την φετινή σεζόν...

Μέσα από τη σειρά «Έξαψη του MEGA επέστρεψε τηλεοπτικά ο Νίκος Πουρσανίδης την φετινή σεζόν. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να ξεφυλλίσει στην On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη το άλμπουμ της ζωής του.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πουρσανίδης μεγάλωσε στο Αιγάλεω.  Οι γονείς του τον βάφτισαν μία σημαντική και συνάμα ιστορική ημέρα, την 25η Μαρτίου. Όπως λέει ήταν η πιο χαρούμενη και ξέγνοιαστη γιορτή για όλη του την οικογένεια.

Διακοπές για το Νίκο σήμαινε πως, με το κλείσιμο του σχολείου για το καλοκαίρι, έφευγε στον τόπο καταγωγής των γονιών του- Αμάρυνθο Ευβοίας και Μακροχώρι Ημαθίας, αφήνοντας πίσω του την πρωτεύουσα μέχρι το Σεπτέμβρη.

Έντονες, γλυκές και ξέγνοιαστες αναμνήσεις έχει από τα καλοκαίρια του στην Εύβοια καθώς έπαιζε μπάλα πολλές ώρες με τους φίλους του και ενίοτε με τον αδερφό του που «το πήρε πολύ σοβαρά και έγινε μεγάλος ποδοσφαιριστής», λέει αστειευόμενος. Ακόμη, όπως περιγράφει, μέτραγε τα μπάνια, τα παγωτά και «γνώριζε κορίτσια», ενώ η πιο χαρακτηριστική εικόνα στο μυαλό του είναι να επιστρέφει στο σπίτι από τη θάλασσα με το ποδήλατο του, έχοντας την πετσέτα του στη σέλα.

Τα αγαπημένα του φαγητά που συντρόφευσαν τις καλοκαιρινές του διακοπές ο καγιανάς και τα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα της αγαπημένης του γιαγιάς στην οποία είχε και μεγάλη αδυναμία, όπως φυσικά και στον παππού του.

Ο Νίκος Πουρσανίδης ήταν ένα παιδί που είχε καλά δομημένη σκέψη από πολύ μικρή ηλικία. Κατάφερε να μιλήσει πολύ γρήγορα και ορθοφωνικά. Δηλώνει πως έχει ακόμα εξαιρετική μνήμη και ανακαλεί τη στιγμή της αποκριάτικης φωτογράφησης που είχε ντυθεί Superman, όταν ήταν περίπου 3 ετών. Δυναμική προσωπικότητα από μικρός και ιδιαίτερα ισχυρογνώμων.

Παραδέχεται ότι έφερνε τη μητέρα του συχνά σε δύσκολη θέση καθώς όπως λέει αντιμιλούσε αλλά πάντα με επιχειρήματα !