Ο Νίκος Μακρόπουλος απαντά στα δημοσιεύματα σχετικά με τη συναυλία του στην Κύπρο!

Νίκος Μακρόπουλος

Όλα όσα ξεκαθάρισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, με ανάρτηση – ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ξεκαθάρισε για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την συναυλία του στην Κύπρο.

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι και Φίλες μου στην Κύπρο, καλησπέρα.

Θα ήθελα καταρχάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βραδιά που μου χαρίσατε, τη Δευτέρα 5.9.2016 στην Λευκωσία, η οποία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μου.

Με μεγάλη μου έκπληξη και οργή, όμως, διάβασα τη χθεσινή ανακοίνωση των διοργανωτών του SEPTEMBER FEST που είναι εξ’ ολοκλήρου ΨΕΥΔΗΣ.

Η αλήθεια έχει ως εξής:

Η συμφωνία για την εμφάνισή μου έγινε μεταξύ της SEPTEMBER FEST και της BLUEBRID SOFT LTD, με την οποία εγώ, όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, συνεργάζομαι. Όσον αφορά την αμοιβή μου οι διοργανωτές τήρησαν τις υποχρεώσεις τους προς την BLUEBRID SOFT LTD, αρνήθηκαν όμως να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι σ’ αυτήν (μετακινήσεις της αποστολής από και προς το αεροδρόμιο κλπ) κάτι το οποίο αναγκάστηκαν να κάνουν πριν την έναρξη της συναυλίας, πιεζόμενοι από την BLUEBRID SOFT LTD.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και ήδη έχω κινηθεί δικαστικά κατά των διοργανωτών. Η αποζημίωση δε που θα μου επιδικασθεί θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κύπρου όπως θα διαπιστώσετε.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη συγκίνηση που μου έδωσε για μια ακόμη φορά αυτή μας η συνεύρεση.

Κύπρο σ΄ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αθήνα, 7.9.2016

Νίκος Μακρόπουλος».