Ο νικητής του Voice στην πρώτη του συνέντευξη – «Ήθελα να φύγω από τον δρόμο, να ‘χω απήχηση»

Δημήτρης Καραγιάννης

"Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, ζω ένα όνειρο"

Την ζωή του μέσα σε μια νύχτα να αλλάζει, παραδέχεται πως είδε, ο Δημήτρης Καραγιάννης. Ο νικητής του φετινού κύκλου του The Voice μίλησε στο Tv Έθνος και την δημοσιογράφο Φωφώ Μπόνιου για την εμπειρία στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ και τις αλλαγές στην καθημερινότητα του!

«Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, ζω ένα όνειρο» παραδέχεται χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής του δρόμου, όπως έγινε και ευρύτερα γνωστός μέσα από το The Voice χάρη στην ιστορία της ζωής του.

«Όταν δηλώνεις συμμετοχή, έχεις φιλοδοξίες. Όσο προχωρά το παιχνίδι και δένεσαι με τους συναδέλφους που έχουν καταπληκτικές φωνές, δημιουργείς μια αισιοδοξία στον εαυτό σου, αν δεν ξέρεις τι θέλει ο κόσμος. Σαφώς όμως το θέλεις» σημειώνει ο Δημήτρης Καραγιάννης στην πρώτη του συνέντευξη.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας το Voice;

Πριν από το Voice ήμουν ένας άγνωστος άνθρωπος που τραγουδούσε στον δρόμο. Είχα κάνει τις προσπάθειες μου όταν ξεκίνησα το 2005 επαγγελματικά, μετά ήρθε η κρίση, γύρισα σε άλλες δουλειές και τα τελευταία δύο χρόνια έκανα τον μουσικού του δρόμου. Οπότε πλέον η ζωή μου έχει αλλάξει ενθαρρυντικά και προς το καλύτερο.

Γιατί δηλώσατε συμμετοχή στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ;

Ήθελα να φύγω από τον δρόμο, να με δουν άνθρωποι του χώρου και να έχω μια απήχηση στον κόσμο.

Στον δρόμο πως αποφασίσατε να βγείτε;

Είναι ανάγκη καλλιτεχνική και σίγουρα ήθελα να εκφραστώ. Επί έξι χρόνια έμενα μόνος μου, αλλά λόγω κρίσης αναγκάστηκα να γυρίσω στο πατρικό μου και για να μην επιβαρύνω την κατάσταση έβγαινα και στον δρόμο, γιατί ήθελα να εκφράζομαι καλλιτεχνικά.

Τι ονειρεύεστε από δω και πέρα;

Να είμαι στη δισκογραφία, να έχω δουλειά, να λέω ωραία τραγούδια και να τα αγαπάει ο κόσμος.