Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως υποφέρει από υπνοπαράλυση

Νεκτάριος Κυρκόπουλος

"Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου", εξομολογείται ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι Έλληνας, μοντέλο διεθνούς εμβέλειας, με μικρές συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywood στην Ινδία. Παρόλο το τεράστιο επαγγελματικό εκτόπισμά του και επιτυχία σε Ανατολικές χώρες όπως η Ινδία, Κίνα, Τουρκία κλπ. στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως γνωστός στο πλατύ κοινό, παρά μόνο στον χώρο του modeling. Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και την Χρυσηίδα Δημουλίδου, ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος εξομολογείται για πρώτη φορά πως υποφέρει από το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης.

«Ναι υπάρχει ένα μυστικό μου που δεν γνωρίζει κανείς και ίσως είναι καιρός να το δημοσιοποιήσω. Βασανίζομαι συχνά από το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης, δηλαδή, ενώ έχω ξυπνήσει δεν μπορώ να κουνηθώ. Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου. Γι’ αυτό όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, ενώ έχω ένα μεγάλο και άνετο σπίτι, πάω και κοιμάμαι στο σπίτι του κολλητού μου, που είναι μικρότερο και στριμωγμένο, αρκεί να μην είμαι μόνος μου», αποκαλύπτει ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος και συνεχίζει:

«Άλλες φορές στο εξωτερικό, αφήνω το skype on line όλη την νύκτα, που είναι μέσα και η ξαδέλφη μου μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Στη Σαγκάη που ζούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα φέρει στο σπίτι μου τον οδηγό μου, τη γυναίκα του και το παιδί τους να μένουν μαζί μου για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Eπίσης, υποφέρω από αγοραφοβίες νοιώθοντας αίσθημα πνιγμού όταν βρίσκομαι σε πολύ κόσμο. Όλα αυτά προέρχονται από το ακανόνιστο πρόγραμμα ύπνου, από το αυξημένο στρες και από τις εναλλαγές του περιβάλλοντος και πολλών ταξιδιών που κάνω και πιστεύω αν ηρεμήσω θα εξαφανιστούν από τη ζωή μου».