Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη

Νάσος Παπαργυρόπουλος

"Ήταν πολύ εγκάρδιος και προσιτός, όπως τον έβλεπα στην τηλεόραση" δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μπορεί να αιφνιδίασε πολλούς, όπως και την οικογένεια του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την απόφαση να δοκιμαστεί στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αλλά ο ίδιος μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ. Μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου, μάλιστα, ο ηθοποιός εξήγησε την σημασία αυτών των εκλογών ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος επισήμανε πως «ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν συμβαίνει μόνο από τον εσωτερικό παράγοντα, αλλά τη χώρα μας επηρεάζουν πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα δεν κρίνεται η τύχη μιας χώρας μόνο από την ίδια της τη διακυβέρνηση, αλλά κρίνεται σύμφωνα με τις παγκόσμιες διατάξεις και τις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές αποφάσεις. Οπότε πρέπει να είμαστε δυνατοί στο ευρωπαϊκό κομμάτι».

«Δεν ήξερα ούτε ένα μέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις σήμερα συναντήθηκα με τον Στέφανο Κασσελάκη» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο όμορφος ηθοποιός. «Με δέχθηκε στο γραφείο του και μιλήσαμε για διάφορα. Μου είπε πως χαίρεται πολύ που με έχουν στην ομάδα τους και πως του αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι».

«Μου είπε, επίσης, πως οτιδήποτε χρειαστώ ή με απασχολεί να μιλήσουμε ξανά. Ήταν πολύ εγκάρδιος και προσιτός, όπως τον έβλεπα στην τηλεόραση. Είχα ακούσει και για τον πατέρα του, που έχασε το σπίτι, όπως και ο δικός μου, και μιλήσαμε και για τα δικά μου και τον πατέρα μου. Με ρώτησε για την οικογένεια μου, αν είναι καλά και έδειξε ενδιαφέρον» κατέληξε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη νέα του συνέντευξη.