Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ – [pic]

Μιλτιάδης Μαρινάκης

Η ανάρτηση που έκανε ο επιχειρηματίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Την περασμένη Πέμπτη ο Ολυμπιακός πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του, επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ στο Λονδίνο και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “16” του Europa League.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε, φυσικά, και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο οποίος ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, όπου εκτός από τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις της οικογένειας, ασχολείται πολύ ενεργά με την ποδοσφαιρική ομάδα Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του.

Ο Μιλτιάδης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο παιχνίδι και αμέσως μετά τη λήξη πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η μεγαλύτερη ηδονή που έχω νιώσει από τη μέρα που γεννήθηκα… Αυτό είναι το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ!!!».

Η ανάρτηση που έκανε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης…

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης από μικρός βρισκόταν πάντα κοντά στον πατέρα του, τον οποίο θαυμάζει και όπως χαρακτηριστικά έχει τονίσει πολλές φορές, αποτελεί γι’ αυτόν το ιδανικό πρότυπο. Από πολύ νωρίς, λοιπόν, ο Μιλτιάδης μπήκε στη δουλειά, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά δίπλα στον πατέρα του, ο οποίος είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εφοπλιστές.

Όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Μιλτιάδη, κάνουν λόγο για έναν σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο, ο οποίος έχει πάρει πάρα πολλά από το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα του κι έχει όλες τις προοπτικές για να “χτίσει” το δικό του όνομα στον τομέα των επιχειρήσεων.