Ο Μιχάλης Μουρούτσος δηλώνει ξανά ερωτευμένος

Μιχάλης Μουρούτσος

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Μουρούτσος για την αγαπημένη του, Μαρία Δελόγκα.

O χρυσός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Μιχάλης Μουρούτσος φαίνεται πως δεν κρύβει πλέον τη νέα του σχέση με την οποία είναι τρελά ερωτευμένος!

Σχεδόν δυο χρόνια μετά τον χωρισμό από την Λαόυρα Νάργες, τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα ήθελαν τον αθλητή να βρίσκεται σε νέα σχέση με την Μαρία Δελόγκα. Κάτι που ο ίδιος ο Μιχάλης Μουρούτσος, πριν από λίγες, ώρες, δε δίστασε να επιβεβαιώσει.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ο Μιχάλης Μουρούτσος, δύο χρόνια μετά το χωρισμό του από την Λάουρα Νάργες, είναι και πάλι ερωτευμένος, τώρα όμως το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά τις παπαρατσικές φωτογραφίες με την νέα του σύντροφο Μαρία Δελόγκα.

Με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο και την ονομαστική εορτή της εντυπωσιακής χορεύτριας, ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε την πρώτη ανάρτηση – έκφραση της αγάπης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram..

«Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια πολλά στην Μαρία της καρδιάς μου… Εύχομαι σε όλους υγεία και χαμόγελα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εικόνας.

Ερωτευμένος ξανά, λοιπόν, ο Μιχάλης Μουρούτσος!