Ο MasterChef Πάνος Ιωαννίδης μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή…

Πάνος Ιωαννίδης

"Δεν μου αρέσουν οι επιφανειακοί άνθρωποι, αλλά οι δυναμικοί, που δεν το κραυγάζουν".

«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Και ο Δημήτρης και ο Σωτήρης είναι σε σχέση, έχουν παιδιά και, να σου πω την αλήθεια, ζηλεύω λιγάκι. Ειδικά τώρα που έχουμε νέο παιδάκι στην οικογένειά μου, μου έχει βγει λίγο το πατρικό», εξομολογείται ο Πάνος Ιωαννίδης, στο People και την Έλγκα Νταϊφά. Ο MasterChef που θέλουν όλες οι γυναίκες, μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή…

[dfp_ads id=236982]

Πώς βλέπεις τον γάμο; Έφτασα στην πηγή, αλλά τελικά δεν παντρεύτηκα. Πάντοτε ήθελα να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Μάλιστα, η μητέρα μου λέει πως είμαι γεροντοπαλίκαρο και μου έχει ετοιμάσει και… ραφάκι.

Τι στραβώνει και ο γάμος κι εσύ δεν έχετε… συναντηθεί; Ψάχνω κάτι που να με ολοκληρώνει, κι αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα. Είμαι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όταν λέω ότι αφιερώνομαι σε έναν άνθρωπο, τότε αφιερώνομαι πραγματικά, δίνομαι ολοκληρωτικά στη σχέση.

Τι σε κάνει να κλείσεις πόρτα σε μια σχέση; Θέλω να νιώθω ελεύθερος και να έχω μια ήρεμη δύναμη δίπλα μου. Δεν μου αρέσουν οι επιφανειακοί άνθρωποι, αλλά οι δυναμικοί, που δεν το κραυγάζουν. Η γυναίκα πρέπει να έχει προσωπικότητα χωρίς να είναι ψωνισμένη, να έχει χιούμορ και ενδιαφέροντα. Όταν μπαίνει ο εγωισμός στη μέση, τότε ο σύντροφος γίνεται αντίπαλος. Οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες. Το άσχημο είναι όταν πηγαίνουν να μας κλέψουν το ρόλο, αυτή είναι η αρχή του τέλους. Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται άντρες.