Ο Κρατερός Κατσούλης ζητά να κάνει επισημάνσεις ο Πάνος Μουζουράκης μετά το εξώδικο

Πάνος Μουζουράκης

"Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι, φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπή μας"!

Με ένα μήνυμα του στα social media, αλλά και αναρτώντας το εξώδικο που έστειλε σε ΜΜΕ, ο Πάνος Μουζουράκης ζητά αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από τις αναπαραγωγές ενός βίντεο, από δηλώσεις που είχε κάνει στην πρεμιέρα του Νίκου Περράκη. Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις και όπως αναφέρεται στο εξώδικο που δημοσίευσε ο τραγουδοποιός «ο τίτλος ή η λεζάντα που την συνόδευε με παρουσίαζε να έχω δηλώσει ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο», ενώ ο Πάνος Μουζουράκης είχε αναφέρει στις εν λόγω δηλώσεις: «Παίζω κάθε μέρα, παίζω playstation, παίζω xbox…»

Δείτε όσα έγραψε ο Πάνος Μουζουράκης και το εξώδικο που έστειλε στα ΜΜΕ… 

[dfp_ads id=236982]

Το επίμαχο απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», στο Star. Ο Κρατερός Κατούλης, λοιπόν, με σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση του Πάνου Μουζουράκη στο Instagram, ζητά από τον τραγουδιστή να επισημάνει ότι στην εκπομπή χαμήλωσαν τον ήχο για να μη γίνει διαφήμιση στα προϊόντα.

«Αγαπημένε μου να επισημάνεις παρακαλώ προς αποφυγή νέου κύκλου παρεξηγήσεων ότι : εμείς χαμηλώσαμε τον ήχο γιατί δεν επιτρέπεται να κάνουμε Διαφήμιση, και ότι επίσης κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, σου στείλαμε το αρχικό βίντεο όπου αποκαταστάθηκε και η αλήθεια για τις δηλώσεις σου. Σπεύδω να σου στείλω μήνυμα γιατί διαπιστώνω ότι, φίλοι που σε ακολουθούν έχουν παρεξηγήσει εμάς και την εκπομπή μας!!!! Σε ευχαριστώ σε φιλώ», γράφει ο Κρατερός Κατσούλης.