«Ο Κώστας Βουτσάς είχε ένα πρόβλημα υγείας που δεν του επέτρεπε να ξετυλίξει το ταλέντο του στο δράμα»

Κώστας Βουτσάς

"Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα υγείας, ο Κώστας θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Είχε πάρα πολλές δυνατότητες υποκριτικές."

Η Μαίρη Βιδάλη μίλησε στο Λοιπόν και στην Έλενα Πολυχρονοπούλου για την συνεργασία της με τον Κώστα Βουτσά στην ταινία «Τζακ ο καβαλάρης» αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός.

Πώς ήταν ο Κώστας Βουτσάς σαν συνεργάτης και σαν άνθρωπος;

Ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν του επέτρεπε να ξετυλίξει το ταλέντο του και στο δράμα. Είχε αναπνευστικό πρόβλημα και δεν ήταν τόσο καθαρός ο λόγος του. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα υγείας, ο Κώστας θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Είχε πάρα πολλές δυνατότητες υποκριτικές. Εγώ τον χάζευα στην σκηνή! Μέχρι που μία φορά που παίζαμε μαζί στο θέατρο είχα κάνει χάσμα, επειδή τον χάζευα! Ο Κώστας δεν είχε μανιέρα. Έχουμε τεράστιους κωμικούς, που όμως γνωρίζεις τι θα κάνουνε το επόμενο λεπτό!

Μαίρη Βιδάλη

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένα ποτάμι! Σε κάθε παράσταση άλλος, χωρίς βέβαια να φέρνει σε δύσκολη θέση τον συμπρωταγωνιστή και συνεργάτη του. Η ατάκα πάντα σωστή στην ώρα της, η κίνηση το ίδιο αλλά το ενδιάμεσο ήταν ένας αυτοσχεδιασμός, μια δημιουργία! Σαν άνθρωπος ήταν καταπληκτικός αλλά δεν ήταν έτσι μόνο ως προς τους συνεργάτες ηθοποιούς αλλά και προς τους τεχνικούς. Δεν διαχώριζε κανέναν! Ήμασταν μια παρέα όλοι μαζί!