Ο Κώστας Μαρτάκης ξεσπάθωσε – «Στις μέρες μας όλοι κράζουν όλους πια»

Κώστας Μαρτάκης

"Δεν έχω πάθει "επίσημα" κατάθλιψη, μόνο... ανεπίσημα" σημειώνει, μέσα σε όλα, ο Κώστας Μαρτάκης σε συνέντευξη του.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης στο Λοιπόν και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο γοητευτικός τραγουδιστής πήρε θέση, μέσα σε όλα, για τους κριτές… των πάντως που δεν αφήνουν χώρους δημιουργίας σε ανθρώπους από άλλα επαγγέλματα να δοκιμάζονται αλλού!

Πολλοί συνάδελφοι σου έχουν πάρει θέσεις παρουσιαστών, δημοσιογράφων…

Στις μέρες μας όλοι «κράζουν» όλους πια… Οι ηθοποιοί τους τραγουδιστές, οι τραγουδιστές τους ηθοποιούς, όλοι μαζί τους δημοσιογράφους, οι δημοσιογράφοι… Νομίζω πως όταν κάνεις κάτι με αγάπη, το θέλεις πάρα πολύ κι είσαι συνεπής σ’ αυτό… Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχω παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, έχω κάνει πρωινή εκπομπή, έχω συμμετάσχει σε πολλά παιχνίδια και τάλεντ σόου, έχω κάνει διάφορα. Επειδή τα έκανα και τα ένιωθα, με συνέπεια και αγάπη, δεν είχε να πει κάποιος για μένα κάτι, όπως γιατί κάνω τον ηθοποιό παίζοντας σε μιούζικαλ ή παρουσιάζω.

Διατηρείς πάντα ακμαία την ψυχολογία σου.

Δεν έχω πάθει «επίσημα» κατάθλιψη, μόνο… ανεπίσημα. Δεν έχω πέσει σε κατάθλιψη, τουλάχιστον που να το γνωρίζω. Μπορεί να έχω πέσει ψυχολογικά, αλλά έχω ένα μαγικό, κι αυτό αλλάζει γρήγορα.