Ο Κώστας Μαρτάκης απαντά για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη

Κώστας Μαρτάκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος απάντησε και για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

Η εξωτερική σας εμφάνιση είναι κατά κοινή ομολογία εντυπωσιακή. Αυτό σας βοήθησε, θεωρείτε, στην καριέρα σας ή σας εμπόδισε; Ή δεν έπαιξε κανένα ρόλο;

Με βοήθησε αρκετά στην πρώτη επαφή με το κοινό. Ύστερα άρχισε να με δυσκολεύει, μιας και ο κόσμος έμενε στην εικόνα και δεν άκουγε. Αυτό φυσικά με πείσμωσε, δούλεψα πολύ για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι μπορώ και ότι “το έχω” και μετά για να πείσω και το κοινό, αλλά νομίζω, η πορεία μου και τα σχεδόν 15 χρόνια μου στο χώρο αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει μόνο λόγω της εμφάνισής μου, αλλά και για τη φωνή μου και για τις μουσικές επιλογές μου.

Παράπονα από το καλλιτεχνικό στερέωμα έχετε; Λάθος επιλογές; Κακές συνεργασίες; Έχετε μετανιώσει για πράγματα;

Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι και για να είμαι ειλικρινής δεν μετανιώνω. Όλα όσα έχω κάνει στο παρελθόν με έχουν φέρει στο σήμερα, είναι η ιστορία μου και τα λάθη μου και δεν θέλω να τα αρνηθώ. Οπότε, ότι κι αν έχει γίνει στο παρελθόν, το φέρω μαζί μου καθημερινά σαν μέρος της ιστορίας μου χωρίς να του δίνω τίτλο.

Είχατε μια συνεργασία με τον Ηλία Ψινάκη. Πείτε μου λίγα πράγματα γι’ αυτό…

Ο Ηλίας πάνω απ’ όλα ήταν, είναι και θα είναι φίλος. Η συνεργασία μας δεν κράτησε πολύ, μια και είμαι πολύ εκρηκτικός και αντιδραστικός χαρακτήρας. Αλλά η φιλία μας πλέον μετράει όσα χρόνια και η καριέρα μου.