Ο Κωνσταντίνος Κουφός στα… καλύτερά του με διάθεση Eurovision

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Στα καλύτερα» κυκλοφόρησε ο Κωνσταντίνος Κουφός από την Panik Platinum.

Ακολουθώντας την άκρως επιτυχημένη «συνταγή» του, ο αγαπημένος τραγουδιστής διασκεύασε με το δικό του τρόπο το κομμάτι που είχε γράψει ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, το 2010 για να εκπροσωπήσει ο Μίλαν Στάνκοβιτς τη Σερβία στη Eurovision.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό music video, ένα ατελείωτο πάρτι που είναι γεμάτο χρώματα με τη σκηνοθετική ματιά του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και αναδεικνύει για άλλη μία φορά τις ομορφιές της Κέρκυρας, το νησί του Κωνσταντίνου Κουφού.

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε και την «Πιο ωραία στην Ελλάδα», Ελένη Κυρανούδη, που συνδέεται με στενή φιλία με τον νεαρό τραγουδοποιό που έφτιαξε το χιτ του φετινού καλοκαιριού!

Όλα αυτά, όμως, δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς τη συμβολή του Γιάννη Μεσημέρη που διέθεσε το καλύτερο κλαμπ της Ελλάδας, το 54 Dreamy Nights, το Elite και My Habit και, φυσικά, την παραγωγή του Σωτήρη Βρακά, ο οποίος οργάνωσε την οπτικοποίηση του «Στα καλύτερα». Τις χορογραφίες ανέλαβε για άλλη μία φορά η Νίκη Γιάννου.

Ακούστε το «Στα καλύτερα» του Κωνσταντίνου Κουφού

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!