Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Το μήνυμα του πρώην Survivor

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Τι συνέβη με ανησύχησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τους διαδικτυακούς του φίλους;

Μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τις τελευταίες ώρες, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τα social media. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, ο γνωστός hair stylist και πρώην παίκτης του Survivor προχώρησε σε μια μακροσκελή δημοσίευση προς τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ειδικότερα, ο Κωνσναντίνος Εμμανουήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε κατά πολύ. Ο πυρετός ανέβηκε 39,5 όπως είναι τις τελευταίες τρεις μέρες και ο βήχας έχει γίνει υπερβολικά έντονος σε σημείο που δεν μπορώ να μιλήσω».

«Ήρθα εσπευσμένα από τη Μύκονο σήμερα, θα με δει η γιατρός μου και προφανώς θα νοσηλευτώ κάποιες μέρες σε ένα νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Μόλις νιώσω καλύτερα θα είμαι πάλι κοντά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα σας τα οποία είναι πάρα πολλά και το εκτιμώ».

Όπως ήταν λογικό, δε, το προφίλ του make up artist και πρώην παίκτη του Survivor κατακλήστηκε από ευχές για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.