Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποχαιρετά το «Κόκκινο ποτάμι» με ένα μεγάλο ευχαριστώ

Ιωάννης Παπαζήσης

"Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια σας χαιρετούν"

Δύο επεισόδια μένουν μέχρι την οριστική αυλαία που θα ρίξει η επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο ποτάμι» στην οποία και πρωταγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τηλεοπτικό κοινό για την ευρεία αποδοχή που είχε το σίριαλ.

«Λοιπόν, Κυριακή και Δευτέρα είναι τα δύο τελευταία επεισόδια της ιστορίας μας… Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ για την αγάπη που μας δώσατε… πραγματικά ήταν μεγάλη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαζήσης στο προφίλ του.

«Εγώ ΞΕΡΩ ότι όλοι δώσαμε την ψυχή μας για να περιγράψουμε τα γεγονότα εκείνης της εποχής… Όπως ΞΕΡΩ πολύ καλά ότι με αυτό το κορίτσι αγαπήσαμε πολύ τους ήρωες μας και κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή ήταν ένα κομμάτι από την ψυχή μας» πρόσθεσε ο ηθοποιός δημοσιεύοντας ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του στο «Κόκκινο ποτάμι», Αναστασία Παντούση.

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης κατέληξε στο ευχαριστήριο κείμενο του τονίζοντας πως «μεγάλο ταξίδι και μεγάλο το ευχαριστώ… Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια σας χαιρετούν»!