Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκαλύπτει για το Survivor: «Γι’ αυτό είχα πέσει ψυχολογικά»

Ηλίας Μπόγδανος

«Πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου», λέει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Στο περιοδικό Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο που είχε πέσει ψυχολογικά, εξηγώντας παράλληλα το λόγο.

Ένιωσες ότι χάνεις τον εαυτό σου;

Άπειρες φορές το ένιωσα αυτό. Αισθάνθηκα ότι είχε αλλάξει ο χαρακτήρας μου, ότι είχα γίνει τοξικός. Ήταν πολύ βασικό το ότι δεν είχαμε εικόνα του πώς βγαίναμε προς τα έξω. Εγώ ειδικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, τις πιο κρίσιμες, ήμουν σίγουρος ότι είχα γίνει μισητός στον κόσμο και ότι οι δικοί μου άνθρωποι είχαν απογοητευτεί. Γι’ αυτό και είχα πέσει ψυχολογικά, πίστευα ότι είχα καταστρέψει την εικόνα μου.

Τι σε έκανε να το πιστέψεις αυτό, κάποια συμπεριφορά σου;

Σίγουρα, την περίοδο που ένιωθα ότι γίνομαι τοξικός, είχα μια εχθρικότητα με άτομα με τα οποία πριν ήμουν κοντά. Για παράδειγμα, με τον Σάκη μιλούσαμε από την πρώτη μέρα, αλλά αυτό δεν φαινόταν ιδιαίτερα, ενώ στα επεισόδια υπήρχαν διάφορα σκηνικά που πίστευα ότι με έκαναν να φαίνομαι διπλωμάτης. Ευτυχώς, όμως, αυτό τελικά δεν ίσχυε.

Γνωρίζατε όμως στο περίπου τι γίνεται από τις αποχωρήσεις, καταλαβαίνατε τι ήθελε το κοινό, έτσι δεν είναι;

Πράγματι, καταλαβαίναμε από εκεί κάποια πράγματα, όπως επίσης και από τις ερωτήσεις που μας έκαναν στις συνεντεύξεις που δίναμε. Αυτό όμως δεν βοηθούσε κάπου. Για παράδειγμα, αντιλαμβανόμασταν ότι ο Τριαντάφυλλος παρέμενε γιατί κάτι γινόταν έξω, κάτι έβλεπε ο κόσμος και τον κρατούσε.