Ο Ηλίας Κιαζόλι εξηγεί για το MasterChef – «Αν το έκανα θα ακύρωνα τον διαγωνισμό»

MasterChef

«Δεν μπορούσα να πω “δεν θέλω να μαγειρέψω και σας χαλάω όλο το διαγωνισμό επειδή δεν με θέλουν κάποια άτομα”».

Στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Κιαζόλι από το MasterChef, ο οποίος εξήγησε γιατί δεν τα παράτησε όταν του δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία και πέρασε από αρκετές δοκιμασίες για να ξαναμπεί στο σπίτι.

Στην τελευταία ευκαιρία που σου δόθηκε δεν επέλεξες κάποιον συμπαίκτη σου να κατέβει στον πάγκο. Το μετάνιωσες;

Δεν μετανιώνω καθόλου. Την ημέρα που μου ξαναδόθηκε η ευκαιρία, είδα τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω τώρα, με το πέρασμα του καιρού. Και να ξαναέμπαινα στο παιχνίδι, δεν νομίζω ότι θα κέρδιζα.

Είδαμε και μια άτυπη κόντρα με τον Σταυρή…

Εγώ απλά μπήκα μέσα, χαμογέλαγα όλη την ώρα γιατί είδα τα παιδιά που κάναμε παρέα και σε κάποια φάση οι κριτές μού είπαν ότι πρέπει να περάσω υποχρεωτικά μια διαδικασία. Τότε κάποια από τα παιδιά αναρωτιούνταν γιατί δεν τα παράτησα και είχα τόσες ευκαιρίες. Αν το έκανα αυτό, θα ήταν σαν να ακύρωνα έναν ολόκληρο διαγωνισμό που μου έχει προσφέρει πολλά. Πόσο λογικό είναι, όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, να το κάνεις αυτό;

Καθόλου…

Αυτό το σκέφτομαι συνέχεια και γελάω. Όλοι γνωρίζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Επομένως, δεν μπορούσα να πω «δεν θέλω να μαγειρέψω και σας χαλάω όλο το διαγωνισμό επειδή δεν με θέλουν κάποια άτομα». Από εκεί και πέρα, λοιπόν, εγώ όντως ήθελα να δω ποιος ή ποια θα κατέβει στον πάγκο και ήρθε ο Μπέλλος, οπότε όλα μια χαρά. Στη συνέχεια, ο Σταυρής πετάχτηκε και είπε «περίμενα να ανοίξει το στόμα του και να πει το όνομά μου…».

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τα σχόλια των συμπαικτών σου;

Από τη στιγμή που έχω βγει από το παιχνίδι, δεν μπορεί να με ενοχλήσει κανείς και τίποτα. Απλά, όποιος προσπαθεί να το κάνει αυτό, με κάνει ακόμα καλύτερο γιατί ασχολείται μαζί μου.