Ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε από το MasterChef και κάνει σκληρή αυτοκριτική

MasterChef

"Μετανιώνω που καθόμουν και αναλωνόμουν σε ότι να 'ναι κουτσομπολιά..."

Λίγες μέρες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης από το MasterChef, ο Ηλίας Κιαζόλι μίλησε στη Φωφώ Μπόνιου και το Tv Έθνος. Ο πρώην διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι μαγειρικής έκανε την αυτοκριτική του ενώ μετάνιωσε για τα λάθη του.

Δίκαια βρεθήκατε στη δοκιμασία αποχώρησης;

Το δίκαιο είναι λίγο σχετικό, είχα βεβαίως μεγάλο μερίδιο ευθύνης ως υπαρχηγός.

Περιμένατε ότι θα αποχωρούσατε;

Όχι. Όταν κατάλαβα ότι θα μαγειρέψω με τον Κώστα δεν υπήρχε το πείσμα μέσα μου, να βάλω το 1.000%, δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας.

Σας ενόχλησε το γεγονός ότι συμπαίκτες σας στοιχημάτιζαν ποιος θα γυρίσει στο σπίτι;

Όταν είσαι εκεί μέσα με τόση πίεση, μετά από τρεις μήνες, με ανθρώπους που στην προσωπική σου ζωή δεν θα τους έλεγες ούτε καλημέρα, είναι λογικό να νευριάζεις και να βγάζεις διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν με επηρέασε τόσο, μπορεί να το έκαναν και για πλάκα, αν και δεν είναι τόσο πλάκα. Και εγώ έχω υπάρχει στον εξώστη αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να το κάνω.

Σας ενόχλησε το σχόλιο του Γιώργου, ότι εκείνος είναι ο καλύτερος;

Ο Γιώργος κάνει χιούμορ πολύ άκυρο σε άτομα με τα οποία νιώθει οικειότητα. Φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί, δεν θεωρώ ότι το έκανε με κακία ή ότι ήθελε να το παίξει καλύτερος από μένα.

Μετανιώνετε για κάτι που είπατε  ή κάνατε;

Μετανιώνω που καθόμουν και αναλωνόμουν σε ότι να ‘ναι κουτσομπολιά. Θα έπρεπε να είχα κάνει πιο πολύ focus στον διαγωνισμό, να μην έδινα σημασία στα πιάτα των άλλων και να είχα κοιτάξει λίγο παραπάνω τη δουλειά μου και τον εαυτό μου.