Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκαθαρίζει για την πώληση του σπιτιού του στο Γέρακα: «Βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική 15 τηλέφωνα τη μέρα»

Γρηγόρης Γκουντάρας

«Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου», λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως βάζει πωλητήριο στο σπίτι του στο Γέρακα και αποκάλυψε όλη την ιστορία σχετικά με την κίνησή του αυτή.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγραψε το πρωί ο παρουσιαστής!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, επίσης, με νέο story που έκανε στο Instagram λίγες ώρες αργότερα, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και τη στήριξή τους και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει.

«Θέλω κι εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μου λέει η Ναταλί ότι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο, τους ανάγκασαν να πουλήσουν το σπίτι, τους πήραν το σπίτι” κλπ…

Δεν μένουμε στο δρόμο, μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι, εδώ και 4,5 χρόνια. Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι. Το έκανα εγώ, επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική εταιρία 15 τηλέφωνα τη μέρα για ένα υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου.

Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που, να σημειώσουμε, ότι από την τράπεζα, τουλάχιστον σε εμένα αυτό συνέβη, ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον λογαριασμό του Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram.