Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε το αντίο – «Έκλεισε μία υπέροχη διετία»

Γρηγόιρης Γκουντάρας

"Κατερίνα αγαπημένη μου, να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου" σημειώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής το «Ευτυχείτε» όπου ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρισκόταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου για δύο ολόκληρες τηλεοπτικές σεζόν στο OPEN. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος θέλησε να εκφράσει το δικό του ευχαριστώ με μια μακροσκελή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα έκλεισε μία υπέροχη διετία με την Κατερίνα και την υπέροχη ομάδα της‼️ Τους ευχαριστώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά για την υπέροχη αγκαλιά που άνοιξαν για εμένα… Ήταν δύο καταπληκτικά χρόνια, ήταν μία καταπληκτική συνεργασία».

«Κατερίνα αγαπημένη μου, όσο τίμια, δοτική και γενναιόδωρη είσαι τηλεοπτικά άλλο τόσο είσαι και ως άνθρωπος και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό‼️‼️‼️ Να ξέρεις πως θα είμαι πάντα δίπλα σου» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στο μήνυμα του. «Ευχαριστώ τη διοίκηση του. Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία, θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος επέλεξε να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη δημοσίευση  με δυο φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή.