Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά για το “The 2night Show” – Υπάρχει λίστα “κομμένων” καλεσμένων;

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όλα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπου αναφέρθηκε στον τρόπο που επιλέγει καλεσμένους για το The 2night Show, τονίζοντας χαρακτηριστικά πώς δεν υπάρχει καμία λίστα “κομμένων” καλεσμένων.

Υπήρξαν φέτος θετικές απαντήσεις προσκεκληµένων στο «2night» για παρουσία στην εκποµπή που την προηγούµενη σεζόν ήταν αρνητικές; Ή υπήρξαν ακόµη και αυτοπροσκλήσεις καλεσµένων βλέποντας τα υψηλά νούµερα της εκποµπής;

Γενικά δεν είχαµε ποτέ ιδιαίτερο πρόβληµα στο θέµα των καλεσµένων. Φέτος νοµίζω παρέσυρε ο ένας τον άλλον και ήρθαν και άνθρωποι που παλαιότερα δεν είχαν έρθει. Και δεν το έκαναν λόγω των πολύ καλών θεαµατικοτήτων που έχει η εκποµπή φέτος. Αλλά όπως είπαν, ένιωσαν την αύρα µου αυτήν τη χρονιά καλύτερη για να έρθουν να δώσουν µια συνέντευξη σε µένα.

Από τις φετινές συνεντεύξεις που έκανες ποια ξεχωρίζεις και για ποιο λόγο;

Κάθε φορά που µου γίνεται αυτή η ερώτηση µπαίνω πάντα σε µια διαδικασία να νιώσω ότι θα αδικήσω πολλούς ανθρώπους που κατέθεσαν την ψυχή τους. Την αγαπώ πάρα πολύ αυτή την εκποµπή και προσπαθώ µε όλη τη δύναµη της ψυχής µου να ανοίξω τις καρδιές των ανθρώπων που φιλοξενώ, για να βγάλουν πράγµατα που ίσως είχαν ανάγκη να τα µοιραστούν.

Υπήρξε περίπτωση καλεσµένου που η συνέντευξη να µην εξελίχθηκε όπως θα ήθελες και να µην την είδαµε ποτέ;

Οχι, δεν έχει συµβεί ποτέ αυτό. Ο,τι έχουµε γυρίσει έχει µεταδοθεί.

Με ποιο κριτήριο επιλέγεις τους καλεσµένους σου;

Με το κριτήριο της επικαιρότητας ή της συµπάθειας και της εκτίµησης.

Εχει υπάρξει ποτέ «κλοπή» καλεσµένου από άλλη εκποµπή ενώ είχε συµφωνήσει µαζί σου;

Ολα αυτά τα χρόνια µπορεί να συµβαίνουν διάφορα πράγµατα που ο καθένας µπορεί να τα ονοµάσει όπως θέλει. Κλοπή, υπόσχεση, ταχύτητα. Κάποτε έµπαινα στη διαδικασία να θυµώνω και να πληγώνοµαι όταν συνέβαιναν περιστατικά που άνθρωποι οι οποίοι είχαν υποσχεθεί να έρθουν στην εκποµπή, τελευταία στιγµή πήγαιναν κάπου αλλού. Αλλά τώρα πλέον δεν µε πειράζουν αυτά. Γιατί θεωρώ ότι ο κάθε παρουσιαστής ή δηµοσιογράφος είναι µοναδικός και έχει δείξει στον κόσµο πώς κάνει µια συνέντευξη.

Λίστα «κοµµένων» καλεσµένων υπάρχει στο «2night Show»;

Οχι, δεν υπάρχει τέτοια λίστα. Δεν λειτουργούµε έτσι γενικά. Εχουµε καλή πρόθεση και καλή διάθεση για όλους.

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα ήθελες πολύ να βρεθεί στην πολυθρόνα απέναντί σου και δεν τα έχεις καταφέρει µέχρι σήµερα;

Υπάρχουν πολλά πρόσωπα, αλλά δεν θα ήθελα να τα δηµοσιοποιήσω. Ολα τα πράγµατα κάνουν τον κύκλο τους, ωριµάζουν και γίνονται, αν πρέπει να γίνουν, την κατάλληλη στιγµή. Αυτό µου έµαθε τόσα χρόνια η δουλειά αυτή.