Ο Γιώργος Σουξές εξομολογείται για το σοβαρό ατύχημα που είχε – «Κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι»

Γιώργος Σουξές

"Η μητέρα μου μπροστά μου χαμογελούσε και μου έδινε κουράγιο κι όταν έβγαινε από το δωμάτιο έκλαιγε και σωριαζόταν λιπόθυμη" ανέφερε ο Γιώργος Σουξές.

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν και πόσο τον ταλαιπώρησε.

Σας έχει συμβεί κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή σας που να σας ταλαιπώρησε αρκετά;

Ναι, πριν από χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα με την μοτοσικλέτα μου όταν πήγαινα σε παράσταση και κινδύνεψα να μου κόψουν το πόδι. Ο γιατρός είχε προειδοποιήσει τους δικούς μου ότι αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε δύο τρεις ημέρες, θα μου κόψουν το πόδι. Η μητέρα μου μπροστά μου χαμογελούσε και μου έδινε κουράγιο κι όταν έβγαινε από το δωμάτιο έκλαιγε και σωριαζόταν λιπόθυμη. Έμεινα αρκετό καιρό στο νοσοκομείο με σίδερα που προεξείχαν και μετά άλλους 7 μήνες ήμουν με πατερίτσες. Ευτυχώς γλίτωσα το πόδι αλλά ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός ότι θα ξαναπερπατούσα μόνο με μπαστούνι, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψω το επάγγελμά μου. Εγώ ούτε να το ακούσω. Το έβαλα πείσμα.

Στη συνέχεια, όταν έβγαλα τα σίδερα, πήγαινα μια φορά το μήνα για να με δει ο γιατρός. Τότε είχα μια φίλη χορεύτρια και της είπα: «εσείς όταν τραυματίζεστε στα πόδια πώς καταφέρνετε και το ξεπερνάτε;» Μου είπε: «Θα πας στην παραλία, θα περπατάς στην άμμο για να παίρνει το πόδι σου κλίσεις και σιγά σιγά θα έρθει στη θέση του». Αυτό έκανα καθημερινά με πείσμα, ενώ είχα πάθει αγκύλωση στο πόδι μου. Κατάφερα να ξαναπερπατήσω. Ο συγκεκριμένος γιατρός, όταν με είδε να περπατώ κανονικά δεν το πίστευε, αντέδρασε άσχημα και φώναξε την ομάδα του και τους έλεγε: «Δεν γίνεται αυτό». Δεν μου έβγαλε τη λάμα. Πήγα σε άλλο γιατρό. Ευτυχώς όμως μετά από τόση αγωνία, κόπο και πείσμα, έσωσα το πόδι μου.