Ο Γιώργος Παράσχος εξομολογείται για το διαζύγιό του

Γιώργος Παράσχος

"Από τη στιγμή που χωρίσαμε, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή" είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό του και τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του.

Ένα διαζύγιο με μεγάλη αγάπη και υγεία. Πώς το καταφέρατε αυτό με την πρώην σύζυγό σου;

Μάλλον ένας σημαντικός λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι συνειδητοποιήσαμε σχεδόν ταυτόχρονα ότι το παιδί δεν πρέπει αν μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που υπάρχουν καβγάδες και γκρίνιες. Στο παρόν φαντάσου ότι η Χρύσα (πρώην σύζυγος) είναι με κάποιον κι εγώ με κάποια άλλη και μιλάμε συνέχεια. Μόνο όλοι μαζί δεν έχουμε βγει ακόμα. Τη δεύτερη φορά που ήρθε η κόρη μου στον «Ηρακλή» να με δει, ήρθε με τη μαμά της, τον νέο της σύντροφο και το παιδί του και μετά βγήκαμε όλοι μαζί. Από τη στιγμή που χωρίσαμε, ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή.

Χωρίσατε σαν ζευγάρι, αλλά παραμένετε πάντα γονείς…

Ακριβώς, χωρίσαμε σαν ζευγάρι, αλλά παραμένουμε πάντα γονείς, άνθρωποι και φίλοι.  

 Οπότε είσαι ξανά ερωτευμένος…

Ναι, είμαι ξανά ερωτευμένος δεν το κρύβω. Αποφάσισα να είμαι μαζί της, όταν στις αρχές της γνωριμίας μας, της είχα προτείνει να πάμε σε μια πρεμιέρα και είχε δεχτεί. Ωστόσο, μετά της είπα ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογράφοι και μου ζήτησε να το σκεφτεί. Εκείνη τη στιγμή είπα ότι αυτή η γυναίκα είναι δική μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος.

Τον γάμο θα τον ξανά σκεφτόσουν;

Όχι, δεν θα ξανά παντρευόμουν. Ωστόσο, γι’ αυτό θεωρώ την κοπέλα μου τόσο καλή περίπτωση, καθώς κι εκείνη είναι διαζευγμένη με δυο παιδιά. Δεν θα ήθελα να κάνω αδερφάκι στο παιδί μου από άλλη μαμά. Θα δεχόμουν όμως η πρώην γυναίκα μου να κάνει παιδί με άλλον άντρα, καθώς θα μεγάλωναν στο ίδιο σπίτι.