Ο Γιώργος Μαυρίδης εξομολογείται για τη νέα του εκπομπή! «Μετά το τέλος του World Party…»

Γιώργος Μαυρίδης

«Στα παιδιά που ήταν πίσω από τις κάμερες και που δεν είχαν την ίδια προβολή, όπως εγώ με τον Σάκη…».

Ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε συνέντευξη στη Χρύσα Παχούμη και το περιοδικό “Τηλεθεατής” και εξομολογήθηκε για τη νέα του εκπομπή “Στο δρόμο” που ξεκινάει σε λίγες μέρες στον Alpha.

[dfp_ads id=236982]

Ποια… αναλαμπή σας οδήγησε στη δημιουργία της εκπομπής;

Ήταν ανάγκη έκφρασης. Μετά την ολοκλήρωση του World Party είχα μια ιδέα στο μυαλό μου να κάνω τηλεοπτική εκπομπή, όπου να περνούσα κάποια μηνύματα. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι με τον Γιώργο Λέντζα και τα παιδιά από την προηγούμενη εκπομπή και βγήκε η ιδέα που λέγεται “Στο δρόμο”.

Η συνεργασία των δύο Γιώργηδων ήταν αποτέλεσμα της καλής χημείας στο World Party;

Ήμασταν φίλοι και συνεχίζουμε. Οπότε σκεφτήκαμε να το κάνουμε μαζί. Στα παιδιά που ήταν πίσω από τις κάμερες και που δεν είχαν την ίδια προβολή, όπως εγώ με τον Σάκη, δεν έγιναν προτάσεις για να συμμετάσχουν σε εκπομπή. Όλοι οι ερασιτεχνικά είχαμε ξεκινήσει το World Party. Για μένα, τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, τους παίρνεις μαζί σου. Να έκανα μια εκπομπή που θα μου έδινε ο Alpha, επειδή είμαι αναγνωρίσιμος, χωρίς τα παιδιά, δεν με εκφράζει ως άνθρωπο. Οπότε δημιουργήσαμε κάτι άλλο μαζί.

Η λίστα των επιθυμιών που έχετε δημιουργήσει σας δείχνει τους προορισμούς που πρέπει να ακολουθήσετε;

Η λίστα των επιθυμιών μας δείχνει κατά βάση τους προορισμούς, αλλά υπάρχουν και επιθυμίες που ξεδιπλώνονται, ανεξάρτητα από το που βρισκόμαστε γεωγραφικά στην Ελλάδα.