«Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν με είχε ξαναδεί από κοντά και ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω…»

Γιώργος Μαυρίδης

"Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι εντυπωσιάστηκα κι εγώ μαζί του..."

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί», Νικολέττα Ράλλη, μιλά στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο και εξηγεί γιατί, παρόλο που έχει δεχτεί μονόπετρο δύο φορές από συντρόφους της, δεν έχει ακόμα παντρευτεί. Την φλέρταρε ο Γιώργος Μαυρίδης στον αέρα και πώς τον βλέπει η ίδια;

Σε μια από τις πρώτες εκπομπές φιλοξενήσατε τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος σε φλέρταρε στον αέρα. Υπήρξε συνέχεια όταν έσβησαν οι κάμερες;

(Γελάει.) Οχι. Απλώς δεν με είχε ξαναδεί από κοντά και ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω. Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ένας από τους καλύτερους προσκεκλημένους που είχαμε, αλλά δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι εντυπωσιάστηκα κι εγώ μαζί του, γιατί ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών, που είναι ο εαυτός τους, κι αυτό μου αρέσει πολύ.

Θα μπορούσες να δεις ερωτικά τον Γιώργο Μαυρίδη;

(Γελάει.) Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν σκέφτομαι ούτε καν να φλερτάρω. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα το ξεχάσω το άθλημα, γιατί ό,τι αφήνεις, σε αφήνει! Μου δόθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με το «Καλοκαίρι μαζί» και θέλω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με επέλεξαν.

Πόσο καιρό είσαι μόνη σου;

Είμαι αρκετό καιρό single. Εχω πάνω από χρόνο να είμαι σε σχέση.

Πώς θα περιέγραφες τον άντρα των ονείρων σου;

Θέλω να είναι αληθινός, έξυπνος, δουλευταράς, να… πιάνει την πέτρα και να τη στύβει! Για εμένα απαραίτητο στοιχείο μιας σχέσης είναι ο σεβασμός. Θέλω ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα μου να μου εμπνέει σεβασμό και να αισθάνομαι ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εμένα, για να μπορώ να στηρίζομαι πάνω του.

Εχεις δεχτεί ποτέ πρόταση γάμου;

Οχι. Το αστείο είναι ότι έχω δεχτεί δύο φορές μονόπετρο, αλλά δεν συνοδευόταν από πρόταση γάμου. Μάλλον τους ευνουχίζω τους άντρες, φοβήθηκαν ακόμα και να με ρωτήσουν!

Δηλαδή δεν έφτασε ποτέ σχέση σου κοντά στον γάμο;

Οχι. Εχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη πώς θα ήταν αν παντρευόμασταν με τον σύντροφό μου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Επειδή ψάχνω το «για πάντα» και όχι το «για λίγο», θέλω να είμαι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Αν, λοιπόν, δεν μπορούσα να φανταστώ το μέλλον μου με τον σύντροφό μου, συνήθως χώριζα, γιατί αντιλαμβανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αν αισθάνεσαι ότι δεν κερδίζεις τίποτα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου -κι αυτό δεν το εννοώ υλικά-, δεν έχεις λόγο να είσαι σε αυτή τη σχέση. Με ρώτησες πριν πόσο καιρό είμαι μόνη. Γιατί να μην είμαι μόνη, από τη στιγμή που περνάω καλά και τα έχω βρει με τον εαυτό μου; Αν βρω κάτι που θα με συγκλονίσει, τότε το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε, προτιμώ να είμαι single!