«Ο Γιώργος Μαυρίδης αδικήθηκε! Είναι πολύ αυθεντικός και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό»

Nomads

«Θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα, γιατί είναι και πολύ φιλόζωος. Θέλει να δίνει και να είναι όλοι ίσοι».

Για το Nomads και τον Γιώργο Μαυρίδη μίλησε η Εύη Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “My tv” και την Σοφία Τσίρκα.

[dfp_ads id=236982]

Υπάρχουν παίκτες που έχουν στρατηγική στο Nomads;

Δεν θεωρώ πως υπάρχει στρατηγική. Δεν σκέφτεται κάποιος παίκτης πονηρά και ως προς την ψηφοφορία. Μέρα με τη μέρα, χωρίς να ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις ομάδες, επειδή δυσκολεύουν οι καταστάσεις, θα υπάρχουν λογικά αλλαγές και χαρακτήρων. Οπότε ναι, στη συνέχεια θα υπάρχει στρατηγική.

Ποιος είναι ο πιο ακέραιος χαρακτήρας μέσα στο παιχνίδι;

Όλοι είναι ο εαυτός τους, από το λίγο, όμως, που τους γνώρισα. Πιστεύω πως πολύ αυθεντικός είναι ο Γιώργος Μαυρίδης. Δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, γι’ αυτό και έγινε όλος αυτός ο ντόρος μαζί του. Πιστεύω πως θεωρήθηκε αδικημένος που ψηφίστηκε. Είναι ο μόνος που γνωρίζω από την κόκκινη ομάδα και είναι αληθινός, αυθεντικός άνθρωπος. Πιστεύω πως αδικήθηκε. Θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα, γιατί είναι και πολύ φιλόζωος. Θέλει να δίνει και να είναι όλοι ίσοι.

Nomads