Ο Γιώργος Ματαράγκας «καρφώνει» συναδέλφους του: «Δεν θα τους αγαπήσει ο κόσμος»

Γιώργος Ματαράγκας

«Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι. Πατούσα πάντα στη γη. Πάντα προσγειωμένος, με σεβασμό και ευγένεια», λέει ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο Γιώργος Ματαράγκας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εποχή που έπαιζε στις σειρές του Νίκου Φώσκολου, τονίζοντας πως ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι.

Είστε ο μακροβιότερος ηθοποιός στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου. Παίζατε 15 συνεχόμενα έτη. Νιώθετε υπερήφανος που το καταφέρατε αυτό;

Νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί είναι κάτι μοναδικό. Όλοι οι συνάδελφοι θα παίξουν για ένα δύο χρόνια και σταματούν. Το να είσαι καθημερινά για 15 χρόνια μπροστά στην κάμερα και να σε βλέπει όλος ο κόσμος, είναι πολύ μεγάλη ιστορία. Δεν υπάρχει άλλος που να έχει κάνει αυτό που έκανα σε καμία σειρά. Το βλέπω και στον κόσμο αυτό.

Μου συμπεριφέρονται λες και ήμουν χτες στην τηλεόραση. Είναι πολύ ωραίο αυτό και το χαίρομαι. Και παλαιότερα που γινόταν χαμός, πάλι το απολάμβανα. Πότε δεν γύρισα να πω σε κάποιον άσε με δεν έχω όρεξη ή χρόνο. Υπάρχουν συνάδελφοι που επειδή γίνονται φίρμες δεν μιλούν, αποφεύγουν κλπ. Αυτούς δεν θα τους αγαπήσει ο κόσμος όσο και να τους βλέπουν τηλεοπτικά.

Δεν καβαλήσατε ποτέ το καλάμι…

Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι. Πατούσα πάντα στη γη. Πάντα προσγειωμένος, με σεβασμό και ευγένεια. Αυτή είναι η λογική του καλλιτέχνη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που ίσως να μην ήμουν τόσο καλά, πάντα μιλούσα στον κόσμο.