Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

"Αν του αποκαλύψουν ότι έχει κάνει σεξ με την ξαδέρφη του, έχει σκοτώσει τον ξάδερφο του, έχει αποπειραθεί να σκοτώσει τον θείο του και ο ίδιος ο Δούκας τον έχει κάνει έτσι πραγματικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που μπορεί να φτάσει ο Μελέτης…"

Οι «Άγριες Μέλισσες» μπορεί να παίζουν σε επανάληψη «χτυπημένες» κι αυτές από τον κορονοϊό, αλλά το ενδιαφέρον όλων των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο και όλοι περιμένουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και να πάρει πάλι ζωή το Διαφάνι που κι αυτό όπως όλη η Ελλάδα είναι έρημο… Ένας από τους πρωταγωνιστές που αγαπάμε να… μισούμε είναι και ο Μελέτης. Ο Μελέτης που έκανε πολλά αλλά στα τελευταία επεισόδια μετά τον έρωτά του για την Πηνελόπη αλλά και την επίθεση που δέχθηκε από τον Κλεομένη, έχουμε αρχίσει να το συμπαθούμε λίγο.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Μελέτη, μιλάει στο ΤLIFE και την Μαρία Ρουμελιώτου για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και αποκαλύπτει…

Σου βγήκε εύκολα ο κακός χαρακτήρας,του Μελέτη ή δυσκολεύτηκες;
Το θέατρο βοηθάει πολύ στο να πάρεις ρόλου οπότε όταν ήρθε η πρόταση στον μελισσών ήμουν έτοιμος. Η μόνη δυσκολία είναι στο να μπορέσεις να αποδώσεις τα κίνητρα ενός ανθρώπου και όχι να παίξεις τον κακό επειδή απλά είναι κακός. Πρέπει να είσαι πιο λιτός. Και αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω. Να είμαι δωρικός και να δείχνω με το μάτι μου και το συναίσθημα μου τι συμβαίνει.

Θα βρεις ποτέ την ευτυχία με την Πηνελόπη;
Η σχέση αυτή είναι ανολοκλήρωτη, είναι ένας δολοφόνος με ένα αγγελούδι και είναι και στην μέση και η ταξική διαφορά. Έχουνε πολλές αντιφάσεις, αλλά η αγάπη τους είναι ολοκληρωμένη. Τον Κλεομένη θα προσπαθήσω να τον ξεσκεπάσω. Είναι ένας χαρακτήρας που τον ενσαρκώνει ο Θανάσης Κουρλαμπάς και το κάνει εξαιρετικά. Για να ξέρεις πάντως, διάβασα μέχρι το επεισόδιο 108 και με πιάσανε τα νεύρα μου…. Είναι μια σκακιέρα το παιχνίδι μεταξύ μας στην οποία νικάμε εναλλάξ μια ο ένας και μια ο άλλος.

Πιστεύεις ότι θα μαλακώσει τον Μελέτη όταν μάθει ότι είναι ένας Σεβαστός;
Είναι πολύ υποθετικό γιατί δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο ακόμα… Αν του αποκαλύψουν ότι έχει κάνει σεξ με την ξαδέρφη του, έχει σκοτώσει τον ξάδερφο του, έχει αποπειραθεί να σκοτώσει τον θείο του και ο ίδιος ο Δούκας τον έχει κάνει έτσι πραγματικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που μπορεί να φτάσει ο Μελέτης… Μπορεί και να μην κάνει τίποτα…

Ποιος σου είναι πιο αγαπητός από τους ηθοποιούς στο cast;
Όλοι είναι αγαπητοί, αλλά με εκείνον που έχω πολύ καλή επαφή και στην σκηνή, αλλά και εκτός αυτής είναι ο κύριος Κακούρης. Με τους νέους είμαστε ούτως ή άλλως όλοι φίλοι. Επίσης με την Κάτια Δανδουλάκη με την οποία έχουμε ξαναπαίξει. Είναι μια πολύ μορφωμένη γυναικά και απίστευτος άνθρωπος. Η Κάτια είναι αναλλοίωτη στον χρόνο. Είμαστε ακριβώς στην ίδια ηλικία γιατί οι ψυχικοί μας κόσμοι ταυτίζονται. Δεν γερνάει γιατί απλά δεν μπορεί να γεράσει.

Λέγεται ότι κάποια από τις πρωταγωνίστριες ζήτησε παραπάνω λεφτά λόγω της επιτυχίας της σειράς. Ποια είναι η θέση σου;
Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που έχουμε σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες, το Κόκκινο Ποτάμι και Έρωτας Μετά και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με κιτρινισμούς που αφορούν μόνο την δουλειά των ανθρώπων που είναι μέσα.

Περνάτε καλά στα γυρίσματα;
Ναι. Η Μελίνα Τσαμπάνη και η ομάδα της το έχει δημιουργήσει αυτό. Έχουν φτιάξει μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε το θέατρο. Δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα, αλλά είμαστε οι καταλληλότεροι ηθοποιοί για να κουβαλήσουμε αυτό το βάρος.

Πηγή: Tlife.gr