Ο Γιώργος Χρανιώτης «τρελαίνει» τα social media με τον μικρό του μπόμπιρα

Γιώργος Χρανιώτης

Τι δημοσίευσε ο Γιώργος Χρανιώτης και... λύγισε γλυκά το διαδίκτυο;

Υπέροχες γιορτινές στιγμές απολαμβάνει αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Χρανιώτης μαζί με την σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα και τον μικρό τους πρίγκιπα, Αλέξανδρο. Η ευτυχισμένη οικογένεια αγαπά, μάλιστα, να μοιράζεται επιλεκτικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι, την Κυριακή, ο Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να… «λιώσει» για μια ακόμα φορά το διαδίκτυο μαζί με το μικρό του αγοράκι!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος ηθοποιός επέλεξε να μοιραστεί ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο χαϊδεύει τα μαλλάκια του μικρού Αλέξανδρου. «Ανακαλύπτοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενόσω ο μικρός τρώει μπανάνα και γω του χαϊδεύω τα μαλλιά» σημείωσε χαρακτηριστικα.


«Δεν μπορεί κανείς να υποθέσει πόσα θα ‘ναι αυτά τα «Χρόνια πολλά» που ευχόμαστε, αλλά όσο υπάρχουν τέτοιες στιγμές, σίγουρα θα ‘ναι Χρόνια καλά και μοναδικά. Η ευχή η δίκη μου λοιπόν, είναι ο καθένας να βρει τον τρόπο του να ζει χρόνια μοναδικά, υπέροχα και ιδιαίτερα!!! Ευτυχείτε & ευχηθείτε ωρέ» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης στην ανάρτηση του.