Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τη γνωριμία του με τη Μόνικα Μπελούτσι

Γιώργος Ασημακόπουλος

«Από τη μια είναι μια μεγάλη ντίβα, από την άλλη ήταν καταδεκτική και ζεστή με όποιον της μιλούσε ή της ζητούσε φωτογραφία», λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη γνωριμία του με τη Μόνικα Μπελούτσι.

Πόσες φορές έχεις επισκεφτεί το Μονακό;

Είναι η τέταρτη φορά. Η ακριβώς προηγούμενη ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν πήγα στην απονομή των Βραβείων Μαρία Κάλλας – μια μαγική εμπειρία για μένα. Και μέσα σε όλο αυτό είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά τη Μόνικα Μπελούτσι, αυτή την αληθινή σταρ του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Από τη μια είναι μια μεγάλη ντίβα, από την άλλη ήταν καταδεκτική και ζεστή με όποιον της μιλούσε ή της ζητούσε φωτογραφία. Στο τωρινό ταξίδι μου επισκέφτηκα επίσης το Σεν Τροπέ, τον παράδεισο της Μπριζίτ Μπαρντό, είδα τις Κάννες μετά τον απόηχο του φεστιβάλ και πήγα στην Αντίμπ, όπου μαγεύτηκα από το Μουσείο του Πικάσο.

Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη γυναικεία μόδα, όπως εσύ, οφείλει πάνω απ’ όλα να αγαπάει τη γυναίκα. Έχεις κάποια συγκεκριμένη διάσημη στο μυαλό σου όταν κάνεις σχέδια και παραγγελίες;

Καταρχάς, λατρεύω τις γυναίκες. Όποια έρχεται στην μπουτίκ φεύγει χαρούμενη έχοντας βρει κάτι που της αρέσει. Η πρώτη που σκέφτομαι είναι η Μόνικα Μπελούτσι, καθώς για μένα είναι η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο. Όσο κλασάτη, αριστοκρατική και όμορφη ήταν στα 25 της, το ίδιο είναι και τώρα και, όπως φαίνεται, θα παραμείνει. Είναι μια ντίβα, χωρίς ακραίες αισθητικές επεμβάσεις που οδηγούν στην παραμόρφωση. Ό,τι κι αν φορέσει αναδεικνύει το ρούχο.

Πηγή φωτό: Γιώργος Παπαδάκης