Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει για το Survivor All Star – Έχει πρόταση από την Acun Medya;

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι απαντάει για την προσωπική του ζωή;

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε για το Survivor All Star, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Υπάρχει στη ζωή σου μία γυναίκα που να σε αγαπά πραγματικά;

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πλούσιος γιατί εισπράττω αγάπη. Αλλά οι άνθρωποι που μας αγαπούν δεν είναι μόνο οι σχέσεις μας, αλλά και οι φίλοι μας.

Θα σε ρωτήσω ευθέως: Είσαι σε σχέση αυτή την περίοδο;

Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να κρατήσω για εμένα.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 θα γίνει το «All Star Survivor». Σου έχει γίνει πρόταση;

Όχι. Ο Σεπτέμβριος του 2020 είναι πολύ μακριά για να σου απαντήσω τι θα έκανα σε περίπτωση που μου γινόταν πρόταση για το «Survivor». Πάω βήμα- βήμα κάθε φορά και προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στο «Αν ήμουν πλούσιος».

Από τότε που έγινες γνωστός μέσα από το «Survivor» δεν μίλησες ποτέ για κάποια σχέση σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε;

Φυσικά και έχω προσωπική ζωή μετά το «Survivor», αλλά έχω επίσης και πολύ λίγο χρόνο για να της αφιερώσω. Επειδή μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού με μία γυναίκα, ή να πίνω καφέ με μία φίλη μου και μετά αυτό να βαφτιστεί «σχέση», φροντίζω την προσωπική μου ζωή να την προφυλάσσω. Δεν θα ήθελα για τον άνθρωπο μου να λέει ο καθένας ότι θέλει.

Ποιο από όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν γραφτεί, εντυπωσίασε ακόμα κι εσένα τον ίδιο, γιατί δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα;

Το ότι παντρεύομαι. Τότε πραγματικά είπα καλά που υπάρχουν τα δημοσιεύματα για να μαθαίνω κι εγώ τι θα κάνω στη ζωή μου. (Γελάει).

Άρα ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

Ο γάμος έχει να κάνει με το πώς νιώθεις με τον άνθρωπο που είσαι. Ονειρεύομαι να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά δεν ξέρεις ποτέ, πότε θα συμβεί αυτό γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.