Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει τα ελαττώματα του και… τι φορά όταν κοιμάται!

Αν διαβάσεις το βιβλίο με τη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην αφήγησή του στην Αυγή Σαββίδου, δεν ξέρω αν θα τον αγαπήσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι θα τον εκτιμήσεις.

Θα τον εκτιμήσεις για τη ζωή του, για την προσπάθειά του, για την ειλικρίνειά του και για το πάθος να βάζει στόχους και να καταφέρνει να τους πετυχαίνει! Από τις 28 του Φεβρουαρίου το βιβλίο με τίτλο ΝΤΑΝΟΣ Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και ήδη λίγες μέρες μετά κάνει μεγάλες πωλήσεις.

Ο Ντάνος, όπως τον λέει όλη η Ελλάδα έχει αστέρι κι αυτό φαίνεται καταρχήν από το καθαρό βλέμμα του αλλά και από τις κινήσεις του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήρθε με το Survivor, για να μείνει και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους του. Έφτασε στην ώρα του στα γραφεία του TLIFE για τη συνέντευξη και αμέσως έκανε αίσθηση η ευγένειά του. Μίλησε για όλα. Για το βιβλίο του, για τον έρωτα, για τα παιδικά χρόνια που ήταν γεμάτα αγάπη αλλά και δυσκολίες όταν μια οικονομική καταστροφή έστρεψε τον πατέρα του στον αλκοολισμό. Τον αιφνιδιάσαμε ρωτώντας για την προσφορά του στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων και τη βοήθεια που δίνει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα… Αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος αλλά και πως θέλει να είναι η ζωή του σε  πέντε χρόνια από τώρα… Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν σταμάτησε να διευκρινίζει: «Το βιβλίο δεν το έγραψα εγώ. Το δημιούργησα εγώ. Το έγραψε η Αυγή Σαββίδου μέσα από τις αφηγήσεις μου»!

Ποιος τον πολέμησε στο Survivor; Τι απαντά στο «τσουνάμι» αρνητικών κριτικών που δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα; Απάντησε όμως και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις…