Ο Γιώργος Αμούτζας δίνει αινιγματική απάντηση για τον χωρισμό με την Έλενα Πιερίδου

Γιώργος Αμούτζας

Επιβεβαιώνει ή διαψεύσει ο Γιώργος Αμούτζας τη φημολογία;

Λίγο πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη σειρά «Σασμός» στον Alpha, ο Γιώργος Αμούτζας περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Φιλοκτήτης». Μιλώντας στην εφημερίδα Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, όμως, ο νεαρός ορωταγωνιστής αναφέρθηκε στη φημολογία για το τέλος της σχέσης με την Κύπρια συνάδελφο του, Έλενα Πιερίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αμούτζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν τοε πιδιώκω καθόλου».

«Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού».

«Την χρονιά που πέρασε κέρδισα πολλά. Σε μεγάλο βαθμό μου προκάλεσε και δυσκολίες αλλά ισορροπήσαμε. Κατάφερα να χαράξω τη δική μου πορεία και έχω ήδη κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Το μεγάλο ζητούμενο για εμένα είναι αυτό. Να χαράξω τη δική μου πορεία ως Γιώργος Αμούτζας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «γιος του Δελλή». Θα ήταν κάτι ανούσιο για εμένα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Αμούτζας στη νέα του συνέντευξη.