«Ο Γιώργος Αυτιάς είχε γίνει κόκκινος από τον θυμό του! Έτρεμα από την αγωνία…»

Γιώργος Αυτιάς

«Τον καλημέρισα χαμογελαστή με φόντο τον Λευκό Πύργο και κάπως έτσι γίναμε το… viral του Λάκη Λαζόπουλου εκείνη την εποχή».

Από την “Ανάκριση” του Γρηγόρη Μελά στο περιοδικό “Τηλέραμα” πέρασε η Σοφία Τουντούρη, η οποία αποκάλυψε κάτι που ίσως λίγοι να θυμούνται.

[dfp_ads id=236982]

«Όνειρό μου ήταν να ασχοληθώ με το πολιτικό ρεπορτάζ και από εκεί ξεκίνησα δειλά δειλά. Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι θα θυμούνται είναι πως όταν ήμουν 19 ετών και έγραφα σε τοπική εφημερίδα έμαθα ότι ο Γιώργος Αυτιάς ψάχνει ανταποκρίτρια για την εκπομπή του, ώστε να βγαίνει ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, γιατί κάτι είχε συμβεί με την τότε μόνιμη συνεργάτιδά του.

Μου είπαν να το δοκιμάσω και, έχοντας φυσικά άγνοια κινδύνου και παρά το νεαρό της ηλικίας μου, το έκανα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Γιώργο Αυτιά να έχει γίνει κόκκινος από τον θυμό του με τον καλεσμένο του και το επόμενο θέμα να είναι η ζωντανή σύνδεση με μένα για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ.

Έτρεμα από την αγωνία, αλλά δεν το έδειξα. Τον καλημέρισα χαμογελαστή με φόντο τον Λευκό Πύργο και κάπως έτσι γίναμε το… viral του Λάκη Λαζόπουλου εκείνη την εποχή. Για πολύ καιρό με σταματούσαν στο δρόμο αναγνωρίζοντάς με ως “τη νεαρή δημοσιογράφο που ηρέμησε τον Αυτιά”».