Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκαλύπτει την αντίδραση του Αντώνη Ρέμου στα σχόλια της Ελένης Βιτάλη

Αντώνης Ρέμος

Τον ενόχλησαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας Ελένης Βιτάλη;

«Βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του… Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι! Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος» ανέφερε η Ελένη Βιτάλη σε πρόσφατες δηλώσεις της που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του στην Σάσα Σταμάτη και στην Secret αποκαλύπτει τι του είπε ο Ρέμος σχετικά με το περιστατικό…

Πώς σου φάνηκε η δήλωση της Ελένης Βιτάλη που είπε πρόσφατα μεταξύ άλλων ότι «ο Ρέμος είναι ένα τίποτα»;

Ελένη Βιτάλη: «Ο Ρέμος δεν είναι καλός τραγουδιστής! Η Πάολα βγάζει τον πισινό της…»

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Κατ’ αρχήν, την Βιτάλη την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στο τραγούδι. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Δεν συμφωνώ καθόλου οποιοσδήποτε άνθρωπος να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Εγώ απαντάω με ό,τι κάνω στην καθημερινότητα, στη ζωή. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Εσείς οι δημοσιογράφοι το κάνατε μεγαλύτερο από ό,τι έπρεπε όλο αυτό. Επίσης, ο Ρέμος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που δεν απάντησε και φάνηκε το ήθος του. Εγώ το είδα τον Ρέμο στη συναυλία για τον Βασίλη Καρρά και μου είπε: «Την αγαπώ, είναι μεγάλη τραγουδίστρια. Δε βαριέσαι, ο καθένας έχει τη γνώμη του.»

Πάολα: Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Βιτάλη