Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρίχνει πετονιά στο MEGA και αποκαλύπτει για το Fishy

Γιάννης Τσιμιτσέλης

"Στο τέλος κάθε επεισοδίου, είμαστε στεναχωρημένοι" παραδέχεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη νέα του εκπομπή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει προσεχώς στο MEGA. Τίτλος αυτής «Fishy» και ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Θα ήθελα να μας δώσεις μια εικόνα για το τι περιλαμβάνει η εκπομπή «Fishy». Πως αισθάνεσαι που εγκαινιάζεις ένα νέο επαγγελματικό κύκλο διαφορετικό από αυτόν του ηθοποιού με τον οποίο σε έχουμε συνδέσει;

Το Fishy είναι μια ξαφνική δική μου σύλληψη. Δεν πατά ακριβώς πάνω στο μοτίβο των ταξιδιωτικών προγραμμάτων. Η ιδέα είναι μαζί με τον καλεσμένο κάθε φορά της εκπομπής, που συνήθως είναι κάποιος φίλος, να πηγαίνουμε με το σκάφος για ψάρεμα κάπου στο Ιόνιο. Μαζί μας θα έχουμε κι έναν σύμβουλο ψαρέματος και στόχος μας, φυσικά, είναι να πιάσουμε ένα ψάρι, το οποίο στη συνέχεια θα το μαγειρεύει ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος που θα μας περιμένει στο λιμάνι του τελικού προορισμού μας. Εκεί κάνουμε τη συνέντευξη μας τρώγοντας. Παράλληλα, βλέπουμε ένα κομμάτι του νησιού και έπειτα, πάλι από το σκάφος, στο ηλιοβασίλεμα κάνουμε αποφώνηση. Αν περιέγραφα το κόνσεπτ, θα έλεγα ότι περνάμε καλά σε μια μονοήμερη εκδρομή με καλεσμένο έναν φίλο.

Το ψάρεμα υπάρχει στη ζωή σου από τα παιδικά σου χρόνια;

Ακριβώς. Επειδή πλέον δεν έχω χρόνο για ψάρεμα λόγω δουλειάς, αποφάσισα να το συνδυάσω, οπότε τώρα περνάω όμορφα ψαρεύοντας με φιλαράκια μου και γνωρίζοντας παράλληλα νέους τόπους και νησιά, που δεν είχα επισκεφθεί.

Μετά από ενάμιση χρόνο εγκλεισμού, όλοι έχουμε την ανάγκη να απολαύσουμε εικόνες της θάλασσας ή ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα, έστω και τηλεοπτικά.

Μακάρι να μπορούσα να πάρω μαζί μου στη βάρκα και το κοινό της εκπομπής για να ζήσουν όλοι αυτή την εμπειρία. Στο τέλος κάθε επεισοδίου, είμαστε στεναχωρημένοι. Πιστεύω ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει ανάγκη να δει ωραίες εικόνες, να ανοίξει λίγο το μάτι του. Του δίνουμε ιδέες για όμορφους μελλοντικούς προορισμούς, εύκολα προσβάσιμος.

Πότε ξεκίνησες να ψαρεύεις;

Όταν ήμουν πέντε χρονών, στο Κρυονέρι Μεσολογγίου όπου μεγάλωσα. Με παρακίνησε ουσιαστικά ο πατέρας μου. Ήταν ψαράς. Είχε δίχτυα, μια ξύλινη βάρκα και σχεδόν καθημερινά ψαρεύαμε. Έτσι κόλλησα αυτό το υπέροχο μικρόβιο.

Ο πατέρας σου ήταν ψαράς στο επάγγελμα ή το έκανε από χόμπι;

Ήταν ψαράς και είχε παράλληλα και μια ψαροταβέρνα. Οπότε από την παραγωγή η ψαριά πήγαινε απευθείας στην κατανάλωση.