Ο Γιάννης Στάνκογλου στέλνει μήνυμα με νόημα – «Λέτε να τα είχε όλα αυτά;»

Γιάννης Στάνκογλου

Τι έγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις τελευταίες εξελίξεις;

Αιχμηρός εμφανίζεται ο Γιάννης Στάνκογλου σε ανάρτηση που πραγματοποίησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το απόγευμα της Παρασκευής. Μια ανάρτηση που έρχεται ύστερα τόσο από τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη όσο και την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η υποκριτική περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων της αρκετά ανεπτυγμένης φαντασίας, της συναισθηματικής ευχέρειας, της έκφρασης του σώματος, της καθαρότητας του λόγου και της δυνατότητας ερμηνείας του δράματος. Η υποκριτική απαιτεί επίσης την ικανότητα του ηθοποιού να χρησιμοποιεί διαλέκτους, τόνους, αυτοσχεδιασμό, παρατήρηση και εξομοίωση καθώς και μιμητισμό».

«Ηθοποιοί εκπαιδεύονται εκτεταμένα σε εξειδικευμένα προγράμματα ή σε σχολές για να αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών ηθοποιών έχει λάβει μια μεγάλης διάρκειας εκπαίδευση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν συχνά αρκετούς δασκάλους και καθηγητές προκειμένου να λάβουν ένα πλήρες φάσμα εκπαίδευσης, η οποία περιλαμβάνει το τραγούδι, την σκηνική παρουσία, τις τεχνικές ακρόασης και την δράση μπροστά στην κάμερα» πρόσθεσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

Στο κλείσιμο, δε, της ανάρτησης, ο Γιάννης Στάνκογλου αναρωτήθηκε με νόημα: «Λέτε να τα είχε όλα αυτά;;;;….»