Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

Γιάννης Κεφαλογιάννης

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Γιάννης Κεφαλογιάννης και Ειρήνη Σαράντη.

Ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης και η νέα σύντροφός του έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο Κρητικός πολιτικός γνώρισε στην πανέμορφη Ειρήνη Σαράντη την οικογένειά του και έτσι το ζευγάρι θα κάνει διακοπές στην όμορφη Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του.

Η Ειρήνη Σαράντη είναι marketing communications manager και έχει µπει για τα καλά στη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. H γοητευτική γυναίκα έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, όπως η Neutrogena U.S. και η Johnson & Johnson Ελλάς, ενώ είναι κάτοχος B.A. in International Relations από το Brown University και M.Α. in Business Administration από το Harvard Business School.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικώμ, το ζευγάρι έχει πολλά κοινά. Τους αρέσουν η µουσική και τα ταξίδια. Όμως, προσέχουν πολύ τις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, εκείνη διατηρεί κλειστό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, κάτι που δείχνει πως επιθυμεί οι ακόλουθοί της να είναι άτοµα που πραγματικά γνωρίζει και είναι φίλοι της. Όπως ο σύντροφός της, που φυσικά την ακολουθεί.